Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Trică: S-a plictisit lumea de numele meu! CFR câştigă campionatul şi fără mine

Trică: S-a plictisit lumea de numele meu! CFR câştigă campionatul şi fără mine

Trică: S-a plictisit lumea de numele meu! CFR câştigă campionatul şi fără mine
Sursa foto: eugen trica
19 Mar 2009   •   08:34

Mijlocaşul lui CFR Cluj din anul în care echipa ardeleană a realizat eventul, Eugen Trică, spune că este impresionat de forma arătată de foştii săi colegi în acest retur şi spune că echipa lui Jindra şi Uhrin va câştiga, din nou, titlul de campioană. Excentricul mijlocaş a mai ţinut să spună că echipa nu depindea de el şi că oamenii s-au plictisit, deja, probabil să îi tot audă numele.
"Toată lumea a sărit pe CFR. Sunt numai critici deşi această echipă a făcut 7 puncte în 3 etape. E un parcurs extraordinar, sunt la 4 puncte de lider, în grafic. Să fie lăsaţi să lucreze în linişte. Să nu se uite că e singura echipă românească învingătoare în Italia, pe Olimpico, în Champions League. Vorbim la final, când, cred eu, CFR va sărbători din nou", a declarat jucătorul ciprioţilor de la Anorthosis Famagusta.
Nu mai este colegul lui Cadu şi compania, dar olteanul se simte încă apropiat de formaţia din Gruia şi se declară deranjat de criticile care se aduc echipei campioane. Trică e sigur că suporterii vişinii îşi pot pune toate speranţele în Yssouf Kone, Dani şi Culio, pe care fotbalistul îi vede capabili să poate pe braţe echipa:
"Kone e un atacant foarte bun, care poate trage echipa după el. Şi Dani e un element esenţial, a jucat tot timpul la CFR. Iar Culio să nu se mai gîndească la transferul ratat. E afectat, dar e un jucător tînăr şi îi va veni şi lui rîndul să plece. Să ia un nou campionat cu CFR şi poate după aceea va pleca pe mai mulţi bani", a precizat Trică, potrivit Gsp.
Singurul lucru care îi dă de gândit lui Trică este accidentarea lui Ricardo Cadu, căpitanul portughez al echipei. Uhrin va avea probleme să câştige campionatul fără fundaşul de fier de la CFR, gândeşte ginerele lui Ilie Balaci:
"Îmi pare foarte rău că s-a accidentat Ricardo. E dureros pentru CFR. Adevărul e că, în apărare, portughezul îi ţinea pe cei de la CFR. Plus că era şi un cuplu sudat cu De Sousa. Sper să nu-i dea peste cap această accidentare. În rest nu sunt probleme. Ce scandaluri? Sunt condiţii excelente, au un antrenor foarte bun. Oriunde mai sunt ciondăneli", a încheiat Trică pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close