Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Trică şi Kone, suspendaţi pentru că au provocat publicul la Steaua - CFR. Proumboiu, sancţionat în premieră

Trică şi Kone, suspendaţi pentru că au provocat publicul la Steaua - CFR. Proumboiu, sancţionat în premieră

Trică şi Kone, suspendaţi pentru că au provocat publicul la Steaua - CFR. Proumboiu, sancţionat în premieră
Sursa foto: Eugen Trica
19 Aug 2009   •   18:16


Comisia de Disciplină a LPF, întrunită miercuri, l-a sancţionat, în premieră, pe finanţatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, pentru că a intrat în vestiarul arbitrilor la meciul cu FC Braşov. Porumboiu a fost suspendat pentru 4 jocuri şi a primit o amendă de 2.400 lei.

Altfel, Cadu a fost iertat pentru declaraţiile făcute în presă cu privire la Steaua, Comisia de Disciplină considerând plângerea clubului din Ghencea ca fiind neîntemeiată. CFR Cluj s-a ales totuşi cu doi jucători suspendaţi: Eugen Trică şi Yssouf Kone vor sta pe bară două meciuri şi vor plăti amenzi de câte 7.000 de euro fiecare pentru că au provocat publicul la derby-ul cu Steaua.

Steaua nu poate conta nici ea pe Pantelis Kapetanos în etapa viitoare, acesta fiind suspendat, alături de Munteanu Constantin Lucian (FC Poli Iaşi) şi Oros Daniel. Cei trei au primit şi amenzi de câte 740 de lei fiecare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Steaua Bucuresti
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close