Antena 3 CNN Sport Fotbal intern ”Tricolorii”, făcuți praf de o fostă glorie a Stelei: Ce să facă Guardiola cu ăștia?

”Tricolorii”, făcuți praf de o fostă glorie a Stelei: Ce să facă Guardiola cu ăștia?

”Tricolorii”, făcuți praf de o fostă glorie a Stelei: Ce să facă Guardiola cu ăștia?
16 Noi 2016   •   22:18

România și-a diminuat vizibil șansele de a ajunge la Campionatul Mondial din 2018 și a ajuns la 300 de minute fără gol marcat, incluzând aici și amicalul pierdut cu Rusia (0-1). Marcel Răducanu i-a făcut praf pe tricolori și a anunțat că nici cei mai mari antrenori ai lumii, Guardiola sau Mourinho, nu ne-ar putea califica.

”Poate veni Guardiola, Mourinho, Lucescu. Nimeni nu poate face nimic din trupa asta. Ce să facă Guardiola cu ăștia care nu știu să preia o minge? Dacă vrei să câștigi un meci cu Polonia, trebuie să poți. El când a zis că joacă ofensiv a greșit. Nu are jucătorii pe care i-ar dori. Eu ca jucător trebuie să joc fotbal. Nu am jucat cu Germania, că ne dădea 10.

Cu Polonia am fost toți dezamăgiți. Am avut frică, prea mult respect. Joci acasă cu 50.000 de oameni în spate și nu faci o fază. Vina lui e că a comentat că vrea să joace ofensiv. Cu ăștia nu poți juca ce vrei tu. Trebuie să acceptăm că nu avem. Nici cu Pițurcă nu câștigam. Unii spun că dacă juca Tamaș era mai bine. Și eu am fost surprins de felul cum am început meciul”, a spus Răducanu, la Digi Sport.

×
Subiecte în articol: echipa nationala a romaniei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close