Antena 3 CNN Sport Fotbal intern ?Tricolorii mici?, umiliţi într-un meci amical: Slovenia ? România 3-1

?Tricolorii mici?, umiliţi într-un meci amical: Slovenia ? România 3-1

?Tricolorii mici?, umiliţi într-un meci amical: Slovenia ? România 3-1
11 Feb 2009   •   22:09

Deşi selecţionerul Emil Săndoi se aştepta la un rezultat bun, echipa naţională de tineret a României a pierdut, miercuri, amicalul cu Slovenia, scor 1-3, disputat la Nova Gorica.
Slovenii conduceau după o oră de joc cu 3-0, prin golurile marcate de Bacinovici (6), Velikonja (27) şi Plut (54), ?tricolorii? reuşind să înscrie golul de onoare abia în minutul 77, când Gângioveanu a transformat un penalty. ?Poate că este bine că această înfrângere vine în acest moment. Nu doream un asemenea rezultat, mă aşteptam la un rezultat bun. Prestaţia jucătorilor a fost submediocră, dar le acord unele circumstanţe atenuante. Sper ca această înfrângere să ne fie învăţătură de minte pentru meciurile viitoare. Toate cele trei goluri ale adversarului au venit în urma unor greşeli individuale?, a declarat Emil Săndoi, pentru NewsIn.
Selecţionerul a început meciul cu: S. Lung jr. - Bărboianu, Găman, Cordoş, Vagner - Gângioveanu, L. Iorga, Bicfalvi, Ochiroşii - L. Ganea, Sburlea. Pe parcursul jocului au intrat pe teren toţi ceilalţi jucători convocaţi pentru acest meci: Cezar Lungu, Radu Barbu, Doman, Silviu Ilie, Buhăescu, Rusescu şi Răduţă.
Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close