Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Trofeul Champions League face turul României. Vedeţi imagini de la Arad, Timişoara şi Sibiu (VIDEO)

Trofeul Champions League face turul României. Vedeţi imagini de la Arad, Timişoara şi Sibiu (VIDEO)

Trofeul Champions League face turul României. Vedeţi imagini de la Arad, Timişoara şi Sibiu (VIDEO)
30 Sep 2009   •   14:13

În condiţiile în care echipele româneşti mai au foarte mult de muncit pentru a aduce trofeul Ligii Campionilor în ţară, UEFA a sărit în ajutorul microbiştilor români şi a inclus ţara noastră pe traseul "Turneului Trofeului".

Trofeul Ligii Campionilor, în drumul său spre Bucureşti, unde va fi expus în zilele de 3 şi 4 octombrie, în Piaţa Constituţiei, a trecut până acum prin oraşe precum Arad, Timişoara, Sibiu şi Braşov, iar pe 1 octombrie va mai face un popas la Piteşti.

Trofeul Ligii Campionilor la Arad


Trofeul Ligii Campionilor la Timişoara


Trofeul Ligii Campionilor la Sibiu


În fiecare oraş ales de UEFA s-a amenajat o expoziţie, iar personalităţi sportive din fiecare oraş au fost ambasadorii evenimentului, în timp ce fanii au avut posibilitatea de a se fotografia cu trofeul suprem în competiţiile intercluburi. Astfel, la Arad au participat doi dintre componenţii echipei Steaua Bucureşti, care a cucerit acest trofeu în 1986, Helmuth Duckadam şi Lucian Bălan, precum şi antrenorul de atunci, Emeric Ienei.

UEFA Champions League Trophy Tour a fost lansat la data de 16 septembrie, la Milano, iar în acest an trofeul va fi expus pe traseul Milano (16-20 septembrie) - Zagreb (25-26 septembrie) - Bucureşti (3-4 octombrie) - Budapesta (10-11 octombrie) şi Sofia (17-18 octombrie).

trofeu

TROFEU

TROFEU

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close