Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Trombetta: ?Din cauza meciurilor internaţionale nu am putut pregăti meciul cu Pandurii aşa cum doream?

Trombetta: ?Din cauza meciurilor internaţionale nu am putut pregăti meciul cu Pandurii aşa cum doream?

Trombetta: ?Din cauza meciurilor internaţionale nu am putut pregăti meciul cu Pandurii aşa cum doream?
20 Noi 2008   •   16:09

Antrenorul echipei CFR Cluj, Maurizzio Trombetta, a declarat într-o conferinţă de presă că din cauza meciurilor internaţionale care au avut loc în această săptămână nu a putut pregăti aşa cum şi-a dorit partida cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a XVI-a.
?După ultimul joc de campionat am mai pierdut un jucător, pe Gabi Mureşan. Sperăm să nu fie ceva grav şi să nu lipsească mai mult de o partidă. La Târgu Jiu ne aşteaptă o partidă foarte dificilă în condiţiile în care trei jucători au fost la echipa naţională, ceea ce nu ne-a permis să pregătim jocul aşa cum trebuie?, a spus italianul.
Antrenorul campioanei a menţionat că jucătorii Cristian Panin şi Alvaro Pereira nu sunt obosiţi după convocările la echipele naţionale. ?Ei sunt mai degrabă entuziasmaţi pentru că e prima lor convocare la lot?, a adăugat Trombetta.
Partida dintre Pandurii Târgu Jiu şi CFR Cluj, se va disputa, vineri, cu începere de la ora 17.00. şi va transmisă în direct de GSPtv.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Pandurii Targu Jiu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close