Antena 3 CNN Sport Fotbal intern U Cluj a pierdut amicalul de lux cu Lazio, scor 1-4

U Cluj a pierdut amicalul de lux cu Lazio, scor 1-4

U Cluj a pierdut amicalul de lux cu Lazio, scor 1-4
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de M.T.    |    07 Aug 2011   •   11:51

Universitatea Cluj a pierdut meciul amical disputat împotriva lui Lazio la Fiuggi, o mică localitate din apropierea Romei. Echipa din capitala Italiei s-a impus cu 4-1, o diferenţă totuşi prea dură pentru felul în care s-au desfăşurat ostilităţile.

 
Lazio a aliniat o formulă apropiată de cea care va evolua în Serie A, din care nu au lipsit vedetele Matuzalem, Hernanes, Zarate sau Klose, însă prima ocazie a partidei le-a aparţinut clujenilor, prin Claudiu Niculescu, care a încercat o foarfecă laterală reuşită doar pe jumătate.
 
Italienii au replicat prin câteva şuturi ale lui Matuzalem şi Klose, înainte ca Hernanes să aibă prima şansă importantă la poarta lui Popa. Tot mijlocaşul brazilian a fost cel care a deschis scorul, transformând un penalty dictat după un fault asupra lui Klose, cu puţin timp înainte de pauză.
 
Claudiu Niculescu şi Cristea au fost aproape de a egala în startul părţii secunde, dar ratările celor doi s-au răzbunat şi, în decurs de cinci minute, Klose şi Brocchi au dus scorul la 3-0 în favoarea lazialilor. Del Neri a marcat şi el cu un sfert de oră înainte de final, înainte ca formaţia lui Ionuţ Badea să reuşească golul de onoare prin Cojocnean.
 
Pentru noi a fost un test bun, chiar dacă l-am pierdut de o manieră clară. Ei nu se joacă, fiindcă investesc milioane de euro în jucători”, a spus Ionuţa Badea la final.
 
Clujenii revin duminică în ţară şi aşteaptă duelul cu Steaua din etapa a 3-a din Liga I, care va avea loc weekend-ul viitor, la Ploieşti.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close