Antena 3 CNN Sport Fotbal intern "U" Craiova se salvează de la retrogradare. Vezi rezultatele din ultima etapă şi clasamentul final

"U" Craiova se salvează de la retrogradare. Vezi rezultatele din ultima etapă şi clasamentul final

"U" Craiova se salvează de la retrogradare. Vezi rezultatele din ultima etapă şi clasamentul final
22 Mai 2010   •   18:26

Universitatea Craiova a avut soarta în propriile mâini şi nu a dat greş în ultima etapă. Oltenii au învins cu 3-0 Oţelul Galaţi şi şi-au păstrat avansul necesar în clasament pentru a juca şi în sezonul viitor în Liga I.

Iliev a deschis scorul pentru Craiova în minutul 14, iar Andrei Prepeliţă a majorat diferenţa la cinci minute după pauză, pentru ca Bărboianu să stabilească scorul final şi să asigure echipei sale un final liniştit de partidă şi un final fericit de campionat.

Deşi o interesa în primul rând rezultatul Craiovei, Politehnica Iaşi a părut să aibă forţa să învingă Unirea Urziceni. În cele din urmă moldovenii au fost învinşi cu 2-1 şi au părăsit Liga I, lor alăturându-li-se şi cei de la Pandurii Târgu Jiu, care au învins cu 1-0 la Unirea Alba Iulia.

Diarrassouba a deschis scorul pentru Iaşi în minutul 4, dar Unirea Urziceni, care avea locul doi şi prezenţa în Liga Campionilor asigurate, a revenit în repriza a doua şi a întors rezultatul prin golurile lui Onofraş, în minutul 62, şi Rusescu, în minutul 82.

La Alba Iulia, singurul marcator a fost Cardoso, în minutul 63.

Într-un alt meci al Ligii I, lipsit de orice fel de miză, Astra Ploieşti a remizat, scor 0-0, cu Gaz Metan Mediaş.

Iată clasamentul Ligii I, în partea lui inferioară:

10. Gaz Metan - 42
11. Gloria Bistriţa - 41
12. Craiova - 36
13. Astra - 36
14. Internaţional - 36

Au retrogradat:
15. Pandurii 34
16. Poli Iaşi - 31
17. Ceahlăul - 28
18. Alba Iulia - 26

Antena3.ro

×
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close