Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Un fotbalist român, implicat într-o bătaie într-o discotecă din Italia

Un fotbalist român, implicat într-o bătaie într-o discotecă din Italia

Un fotbalist român, implicat într-o bătaie într-o discotecă din Italia
Sursa foto: Foto: Gazeta Romaneasca
16 Oct 2018   •   17:55

Șapte jucători sunt cercetați în Italia după ce l-au bătut pe un individ într-o discotecă din Reggio, pe 23 decembrie 2016. Procesul fotbaliștilor, între care se află și fundașul Vasile Mogoș, a început pe 29 septembrie.

Simone Calvano (25 de ani, azi la Verona în Serie B), Federico Angiulli (26 de ani, Catania/ Serie C), Otin Hector Lafuente (22 de ani, jucător în liga a treia spaniolă), Raffaele Nole (34 de ani, Pro Piacenza, Serie C), Jacopo Manconi (24 ani, Novara/ Serie C), Marco Guidone (27 de ani, Padova/ Serie B) și Vasile Mogoș (25 ani la Cremonese, Serie B) sunt acuzați că l-au bătut pe un individ de 22 de ani din San Martino, provocându-i răni care au necesitat două luni de spitalizare.

Informația a fost furnizat de Gazzetta di Reggio. La momentul faptelor din localul Sali e Tabacchi, care datează din urmă doi ani și jumătate, în noaptea de 7 spre 8 decembrie 2016, jucătorii evoluau la Reggiana.

Potrivit acuzațiilor procurorului Stefano Pigozzi, Calvano și colegii lui l-ar fi lovit de mai multe ori din spate pe tânărul de 22 de ani care s-a prăbușit pe scările pubului. Nolè i-ar fi spus: „Te voi împușca în gură”.

Între cei implicați se află și fundașul dreapta de origine română Vasile Mogoș. El și colegii lui s-au apărat spunând că grupul celui agresat s-a luat de prietenele fotbaliștilor și că, în învălmășeala creată, ei au făcut doar să-și apere iubitele, scrie Libertatea.

×
Subiecte în articol: discoteca
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close