Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Un nou scandal în "mocirla" Ligii lui Mitică. Vasile Turcu şi Mihai Stoica se contrează dur (VIDEO)

Un nou scandal în "mocirla" Ligii lui Mitică. Vasile Turcu şi Mihai Stoica se contrează dur (VIDEO)

Un nou scandal în "mocirla" Ligii lui Mitică. Vasile Turcu şi Mihai Stoica se contrează dur (VIDEO)
Sursa foto: mihai stoica
30 Mai 2009   •   17:51

Liniştea şi fairplay-ul ţin în acest final de sezon în Liga I de domeniul fantasticului. Scandalurile sunt tot mai dese între oficialii echipelor care au pretenţii în lupta pentru titlu şi pentru cupele europene, dar cele mai multe par să o aibă în mijloc pe Unirea Urziceni, echipe lui Mihai Stoica. Acesta a intrat într-un conflict dur cu vicepreşedintele lui Dinamo Vasile Turcu, pe care l-a numit "Micky Mouse" al fotbalului românesc. Turcu nu l-a iertat nici el pe Stoica, căruia i-a contestat dur meritele.
Managerul general al echipei Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a fost enervat la culme de declaraţiile dinamoviştilor legate de interesul pentru jucătorii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan. De asemenea, atacurile extrem de dure ale "Procurorului" Cornel Dinu la adresa lui Stoica l-au determinat pe acesta să atace dur conducerea echipei cu care Urziceni se bate pentru titlu în Liga I.
"Vasile Turcu, acest Mickey Mouse al fotbalului românesc ar trebui să-şi cenzureze limbajul. Nu pot să cobor la nivelul lui nici fizic, nici mental. Vă rog să luaţi legătura cu patronul Sportului Studenţesc şi veţi vedea cine vorbeşte aiurea. Noi nu suntem atât de proşti cum cred ei, să luam de bune toate balivernele", a tunat Stoica pentru sptfm.
Turcu nu s-a lăsat mai prejos, acţionarul "câinilor" numindu-l pe Stoica "Mimi" şi contestându-i acestuia dreptul de a vorbi după ce, în urmă cu câteva sezoane, a lovit cu pumnul un suporter al Stelei din Tribuna 0 a Stadionului Ghencea.
"Nu este posibil ca un conducător să incite în felul în care o face Mimi. Cum care Mimi? MM-ul! MM Stoica e cel mai mare infractor. El a lovit un suporter şi asta s-a văzut la televizor. Calificarea Stelei în semifinalele Cupei UEFA şi în Liga Campionilor nu este meritul lui MM Stoica, este meritul lui Gigi Becali, care a investit bani şi nu a dat drumul jucătorilor. MM îi turna apă în pahar lui Gigi, mai aprindea câte o ţigară", a replicat Turcu potrivit Gsp.
Acţionarul din Ştefan cel Mare a explicat decizia dinamoviştilor de a-şi declara interesul pentru fotbaliştii împrumutaţi la echipa cu care se bat pentru titlul de campioană.
"Am zis doar că-i dorim pe jucătorii respectivi şi că vom negocia pentru ei, nu că ne-am înţeles deja. Nu am spus că am vorbit personal, ci doar la nivel de club. Nu am anunţat interesul ăsta înainte de meciul nostru cu Urziceni, dar sunt doi jucători care ne interesează. Suntem siguri că vom face o ofertă cu care domnul Şiman va fi de acord.", a declarat Turcu la gsptv.

Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close