Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Un nou scandal stă să explodeze în Liga I: Tamaş şi Kone, suspendaţi doar o etapă

Un nou scandal stă să explodeze în Liga I: Tamaş şi Kone, suspendaţi doar o etapă

Un nou scandal stă să explodeze în Liga I: Tamaş şi Kone, suspendaţi doar o etapă
04 Mai 2009   •   18:32

În timpul partidei dintre Dinamo şi CFR Cluj, Gabi Tamaş şi Yssouf Kone au fost eliminaţi după ce au avut o altercaţie pe finalul meciului. Deşi regulamentul spune că în cazul eliminărilor pentru gesturi nesportive se aplică o suspendare de minim 2 etape, cei doi vor sta doar o rundă. Decizia a stârnit un val de reacţii negative printre şefii viitoarelor adversare ale lui Dinamo şi CFR Cluj.

?Îmi confirmă clar că anul trecut, pe Goian, tot Borcea l-a suspendat şi am pierdut campionatul. Dumnezeu nu doarme şi tot ce face Borcea cu Comisiile o să se întoarcă împotriva lui. Dacă în regulament scrie că Tamaş trebuie să fie suspendat două etape, eu de ce să tac? Eu am ce am cu Borcea, cu restul nu am nimic. Dacă nici acum nu s-au liniştit ăştia de la Dinamo, după atâtea arestări... Cernat e omul lui Borcea, face numai ce vrea el. Cât o mai ţinem cu măgăriile astea??, a declarat Gigi Becali la GSPTV, evident nemulţumit de faptul că Tamaş va evolua contra Stelei.

În acelaşi timp, managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, îi ameninţă pe conducătorii clujenilor că dacă Yssouf Kone se va afla pe teren la meciul cu Unirea Urziceni, va depune memoriu şi va câştiga cu 3-0 la masa verde. ?Este o decizie neregulamnetară pentru că nu poate fi vorba de simple împingeri. Se vede clar că Tamaş şi Kone s-au strâns pur şi simplu de gât. Totuşi, cred că atât conducătorii dinamovişti cât şi cei clujeni nu-i vor folosi pe cei doi jucători în partidele respective. Dacă Kone va juca la Urziceni noi vom face memoriu şi n-am niciun dubiu că vom câştiga cu 3-0 la masa verde. Această comisie ar trebui sancţioantă. N-am vrut să cred că există astfel de influenţe în fotbalul românesc dar ultimele decizi mă fac să mă mai gândesc. Nici eu şi nici ceilalţi colegi ai mei nu suntem mulţumiţi că Dinamo şi CFR sunt singurele cluburi care au reprezentanţi în Comitetul Executiv?, a spus MM.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo CFR Cluj Liga I
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close