Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Alba Iulia - FC Brașov 0-1. Debut fericit pentru Viorel Moldovan

Unirea Alba Iulia - FC Brașov 0-1. Debut fericit pentru Viorel Moldovan

Unirea Alba Iulia - FC Brașov 0-1. Debut fericit pentru Viorel Moldovan
01 Aug 2009   •   20:11

FC Brașov a debutat cu dreptul în noul sezon al Ligii I, învingând cu 1-0 în deplasarea de la Alba Iulia, printr-un gol marcat în prima repriză de Hadnagy, la primul meci fără Răzvan Lucescu pe banca tehnică.

Până acum, etapa I a Ligii I a fost nefavorabilă nou-promovatelor. După ce Internațional Curtea de Argeș a pierdut vineri acasă, 0-1 cu Oțelul Galați, sâmbătă a venit rândul celor de la Unirea să cedeze în fața unei aspirante la locurile europene. Meciul a debutat cu ocazii de ambele părți, Ioan Grozav ratând pentru Unirea, iar Dorel Zaharia pentru brașoveni.

Cu Viorel Moldovan la primul meci oficial pe banca tehnică, FC Brașov și-a asigurat cele trei puncte în finalul primei reprize, când, în minutul 41, Cătălin Munteanu a centrat de pe partea stângă, iar Hadnagy a reluat în poarta lui Cornel Cernea din șase metri.

Unirea Alba Iulia a forțat golul egalizator în repriza a doua, însă cea mai mare ocazie a gazdelor s-a consumat abia în minutele de prelungire, când Costea l-a lobat pe Coman, Grozav a scăpat singur spre poarta goală, însă a fost deposedat în ultima clipă de Abrudan.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Brasov Unirea Alba Iulia
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close