Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea face spectacol cu "U" Craiova şi învinge cu 4-1. Oltenii se reapropie de zona fierbinte (VIDEO)

Unirea face spectacol cu "U" Craiova şi învinge cu 4-1. Oltenii se reapropie de zona fierbinte (VIDEO)

Unirea face spectacol cu "U" Craiova şi învinge cu 4-1. Oltenii se reapropie de zona fierbinte (VIDEO)
Sursa foto: raul rusescu
25 Apr 2010   •   19:22

Campioana Unirea Urziceni a câştigat duminică meciul cu Universitatea Craiova într-o manieră categorică, la trei goluri, după o repriză secundă în care le-a ieşit totul elevilor lui Ronny Levy. Astfel, Unirea a urcat temporar pe locul doi al clasamentului şi a revenit la şase puncte de liderul CFR Cluj, cu cinci etape înainte de finalul campionatului.
Marius Bilaşco a anunţat repede ziua inspirată a echipei ialomiţene printr-un gol înscris în minutul 8 al partidei de la Drobeta Turnu-Severin. Centrarea lui Marinescu l-a găsit perfect pe atacant, iar acesta a finalizat cu o lovitură de cap puternică, pentru 1-0.
0-1, gol Bilaşco

Nu s-a mai întâmplat nimic notabil până spre finalul partidei, unul demn de un mare derby. Mai întâi Raul Rusescu a dublat avantajul Unirii în minutul 72 cu gol marcat din poziţie foarte uşoară, după o pasă perfectă a portughezului Antonio Semedo.
0-2, gol Rusescu

Cosmin Gângioveanu a părut că readuce Universitatea în joc, printr-un gol spectaculos marcat din lovitură liberă, în minutul 76 al meciului.
1-2, gol Gângioveanu

Cu toate acestea, Unirea nu a lăsat jocul din mână şi a mai marcat de două ori până la final, prin Pădureţu şi Semedo. Mai întâi Răzvan Pădureţu a trimis la colţul scurt, pe jos, în minutul 82 al meciului, pentru 1-3.
1-3, gol Pădureţu

Scorul final al partidei a fost stabilit în minutul 89, când Semedo şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. Lusitanul l-a lobat pe portarul belgian Merlier, iar apoi a trimis mingea în poarta goală, pentru 1-4.
1-4, gol Semedo

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close