Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea îşi caută antrenor în Israel. MM Stoica este aproape de o înţelegere cu Ronny Levy

Unirea îşi caută antrenor în Israel. MM Stoica este aproape de o înţelegere cu Ronny Levy

Unirea îşi caută antrenor în Israel. MM Stoica este aproape de o înţelegere cu Ronny Levy
Sursa foto: mihai stoica
30 Dec 2009   •   20:37

Mihai Stoica a demarat căutările pentru un antrenor după ce Dan Petrescu a părăsit Unirea Urziceni, iar Răzvan Lucescu nu a fost lăsat de FRF să antreneze echipa până în luna mai. Israelianul Ronny Levy este cel curtat de oficialul ialomiţean, care încearcă să îl convingă să părăsească echipa Maccabi Petah Tikva.
"Sîntem în discuţii avansate cu Ronny Levy, nu e nimic sigur încă, dar discutăm de o săptămână. A fost acea perioadă de nesiguranţă cu Răzvan Lucescu, dar acum e totul OK. Ne gândim şi la restul stafului, pentru că şi acolo avem probleme.?, a precizat Stoica, pentru GspTV.
?Pe Ronny Levy îl cunosc foarte bine, am fost într-un stagiu împreună cu Maccabi Haifa, echipa pe care a antrenat-o. Este un profesionist adevărat şi sunt sigur că va face teaba bună dacă se va concretiza această ofertă. ?, a continuat Stoica.
Boss-ul Unirii nu a ezitat să îşi atace adversarii personali, el persiflându-l pe patronul stelist Gigi Becali.
?Toţi jucătorii sunt de vânzare, avem înlocuitori. La Steaua nu cred că va ajunge cineva pentru că nu îşi pot permite. Suntem campioni, am făcut 8 puncte în Liga Campionilor şi nu dăm jucători cu 500.000 de euro.?
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mihai Stoica
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close