Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Urziceni a rezolvat în 10 minute meciul de la Iaşi, 0-2, şi rămâne în coasta lui Dinamo

Unirea Urziceni a rezolvat în 10 minute meciul de la Iaşi, 0-2, şi rămâne în coasta lui Dinamo

Unirea Urziceni a rezolvat în 10 minute meciul de la Iaşi, 0-2, şi rămâne în coasta lui Dinamo
Sursa foto: cristian danalache
25 Apr 2009   •   19:31

Echipa lui Dan Petrescu a câştigat şi ea meciul din etapa a 26-a, precum celelalte două formaţii de pe podiumul Ligii 1, Dinamo şi FC Timişoara, care se impuseseră şi ele în prealabil. Ialomiţenii au câştigat foarte uşor partida de la Iaşi, după ce în minutul 9 al partidei conduceau deja cu scorul de 2-0, şi se menţin la doar două puncte de primul loc. Dănălache şi Gomez sunt cei care au marcat cele două goluri ale partidei.
Dinamo reuşise să îşi pună într-o situaţie dificilă adversarele după victoria din partida care a deschis etapa, 4-1 al Constanţa cu Farul. Cu toate acestea, Dan Petrescu a reuşit să îşi aşeze bine echipa în teren, iar Unirea şi-a făcut singură meciul uşor, plecând practic de la cabine cu un avantaj care s-a dovedit, în cele din urmă, decisiv.
Doar şase minute trecuseră din meci atunci când Cristian Dănălache a prins un şut bun de la marginea careului de 16 metri şi a deschis scorul, dând peste cap calculele lui Cristiano Bergodi. Lucrurile au mers din rău în mai rău pentru moldoveni, iar Ricardo Gomez a dublat avantajul oaspeţilor în minutul 9 cu un şut de la 11 metri care l-a bătut pe portarul Pleşca. Pasa decisivă a venit de la fostul jucător al Sportului Studenţesc, Dacian Varga, informează Mediafax.
Bergodi a mutat imediat, a mai trimis un atacant în teren, pe Mircea Oprea, şi şi-a trimis echipa în atac. Andrei Cristea, jucător împrumutat de la Dinamo, a încercat să îşi ajute echipa în lupta pentru titlu şi şi-a creat multe ocazii, dar nici una din ele nu s-a concretizat în gol. Până la final tot Unirea a mai avut o bară prin Dănălache, iar gazdele au pierdut un meci în care soarta le-a fost scrisă încă de la început. Acum, ieşenii speră că Gaz Metan Mediaş nu va câştiga cu Gloria Buzău, situaţie în care echipa lui Bergodi ar fi la doar un pas de retrogradare.
Poli Iaşi: Pleşca - Buta, Onuţ, C. Munteanu, Ad. Ilie - Viveiros, Milea (Ignatov '68), Bersnjak, Bratu - Bâlbă (M. Oprea '23, Lamine Diarra '60), Cristea.
Unirea Urziceni: Arlauskis - E. Nicu, Galamaz, B. Fernandes, Brandan (Bârlădeanu '84) - Varga (Todoran '77), R. Gomes, Burns, V. Frunză - Rusescu, Dănălache (Bilaşco '88).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni Poli Iaşi Liga I
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close