Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Urziceni - Alba Iulia 1-0. Campionii se impun, după ce au controlat întregul meci

Unirea Urziceni - Alba Iulia 1-0. Campionii se impun, după ce au controlat întregul meci

Unirea Urziceni - Alba Iulia 1-0.  Campionii se impun, după ce au controlat întregul meci
Sursa foto: dan petrescu
12 Sep 2009   •   19:14

Unirea Urziceni a trecut la limită de Alba Iulia, sâmbătă, scor 1-0, în etapa a 6-a a Ligii I. Presaţi de meciul de Liga Campionilor, ialomiţenii nu au forţat în faţa formaţiei lui Adrian Falub.
Deşi a arătat că vrea victoria, prin forţa cu care a debutat, Unirea Urziceni nu a reuşit să treacă în primele minute de careul advers. De cealaltă parte, oaspeţii s-au resemnat cu poziţia de outsider.
Singurul gol al partidei a fost marcat în prima repriză, de Laurenţiu Marinescu. Mijlocaşul a preluat cu capul o centrare a lui Frunză pentru a deschide scorul şi a stabili rezultatul final. Partida nu a fost scutită de scandal, când oaspeţii au acuzat că golul a fost înscris din off-side .
Echipa lui Dan Petrescu a acumulat astfel 13 puncte, iar Unirea Alba Iulia rămâne cu 5 puncte. Astfel, formaţia lui Dan Petrescu urcă pe poziţia a doua înainte de debutul în Liga Campionilor, în compania celor de la FC Sevilla.
Alba Iulia rămâne pe locul 14, o poziţie mai sus faţă de ultimul loc retrogradant .

Unirea Urziceni: Arlauskis - Maftei (Nicu '77), Galamaz, Mehmedovici, Brandan - Marinescu (Gomes '79), T.Balan, Paraschiv, Frunza - Semedo (D. Varga '61), Rusescu.

Unirea Alba Iulia: Cernea - Bucurica, Dalbea, Radoi, Poverlovici, Cristea - Bonacin, I.Balan (Grozav '81), Veljovici, Dan (Verdes '65) - N.Varga (Olah '46).

Arbitru: Marius Avram
Antena3.ro

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close