Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Urziceni - CFR Cluj 1-1. Ialomiţenii ratează şansa de a egala Dinamo(VIDEO)

Unirea Urziceni - CFR Cluj 1-1. Ialomiţenii ratează şansa de a egala Dinamo(VIDEO)

Unirea Urziceni - CFR Cluj 1-1. Ialomiţenii ratează şansa de a egala Dinamo(VIDEO)
10 Mai 2009   •   22:36

Ultimul meci al etapei cu numărul 30 a adus în atenţia publicului două echipe ambiţioase, organizate şi dornice să arate ce pot.
Primul gol a fost marcat repede, în minutul 5, chiar de către fostul jucător al echipei din Urziceni. Contraatacul clujenilor era fructificat de Pereira, care centra în careu pentru un plojon de senzaţie al lui Mara. Cel care evoluează acum pentru al 12-lea club din carieră a avut totuşi decenţa să nu se manifeste exuberant în faţa publicului care odată îl aplauda.
Elevii lui Dan Petrescu egalează totuşi în timp util, înainte ca panica să pună stăpânire pe jocul prestat. Astfel că o lovitură liberă execută de pe partea stângă de Pădureţu este deviată în propria poartă de Galiasi.
Bilaşco şi-a încercat şi el norocul la poarta lui Nuno Claro, profitând de o gafă a lui Alcantara, numai că mingea s-a scurs alături.
Odată cu trecerea timpului, jocul avea să se mai tempereze, doar Dan Petrescu şi-a menţinut starea explozivă, gesticulând la ratările jucătorilor săi sau la faulturile clujenilor, nesancţionate cu cartonaşe de către arbitrul turc.Forţa ofensivă a clujenilor a crescut prin introducerea lui Dubarbier în minutul 56, în locul lui Panin. Conceicao mai face în câteva minute o altă schimbare, lansându-l în joc pe Kone, în locul lui Ruiz. În urma acestor modificări în echipa oaspete, Petrescu a răspuns cu Tibi Bălan, prin retragerea lui Pădureţu.
Arbitrul turc lasă, curajos, jocul să curgă, apreciind bine fazele dificile. Dacă nu a ieşit în evidenţă prin atribuirea timpurie de cartonaşe galbene, acesta a fost totuşi remarcat de cineva. Dan Petrescu risca să fie trimis în tribune pentru proteste la adresa prestaţiei prea degajate a arbitrului turc. Cartonaşele galbene au apărut totuşi în finalul partidei, trei fiind atribuite clujenilor şi unul ialomiţenilor.
Repriza a doua a promovat fotbalul de bună calitate, chiar dacă fără goluri, în care clujenii au fost cei care au dominat. Pe final, Unirea a fost nevoită să ţină de rezultatul de egalitate, care îi permite totuşi să rămână în lupta pentru titlu.

Echipele de start
Urziceni: Arlauskis - Nicu, Mehmedovici, Galamaz, Brandan - Varga, R. Gomes, Apostol, Pădureţu - Rusescu, Bilaşco
CFR Cluj: Nuno Claro - Tony, Alcantara, Galliasi, Panin - Culio, Dani, Peralta, Pereira - Mara, Ruiz






Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni CFR Cluj
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close