Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Urziceni egalează în minutul 90+5 la Vaslui şi îşi păstrează şansele la titlu (VIDEO)

Unirea Urziceni egalează în minutul 90+5 la Vaslui şi îşi păstrează şansele la titlu (VIDEO)

Unirea Urziceni egalează în minutul 90+5 la Vaslui şi îşi păstrează şansele la titlu (VIDEO)
Sursa foto: raul rusescu
10 Apr 2010   •   23:19

Campionii de la Unirea Urziceni şi-au salvat în extremis pielea în partida de sâmbătă de la Vaslui, şi păstrează oarecare speranţe la câştigarea Ligii I. Vaslui a fost foarte aproape de o victorie, după golul lui Akakpo, dar reuşita-minune a lui Rusescu din minutul 90+5 a readus echilibrul pe tabelă şi i-a văduvit pe moldoveni de şansa de a se apropia la un punct de liderul CFR Cluj.
Serge Akakpo, togolezul care a fost împuşcat în spate înaintea Cupei Africii pe Naţiuni din ianuarie, a fost cel care a deschis scorul pentru Vaslui în minutul 25, cu capul, după o centrare excelentă a lui Lucian Sânmărtean, iar Marius Lăcătuş se gândea deja la detronarea Clujului.

Vasluienii au primit şi o mână de ajutor de la arbitru după pauză, când Epaminonda Nicu a fost eliminat direct pentru o intrare foarte dură la Wesley. Pe măsură de timpul a trecut, Unirea a încercat cu tot mai multă ardoare să obţină egalarea, dar aceasta părea să nu mai vină. Ocaziile ratate de Vaslui păreau să nu mai conteze, dar ele s-au răzbunat tocmai în minutul cinci de prelungiri, la o fază la care în careul vasluian era chiar şi portarul Daniel Tudor. Recentrarea lui Maftei l-a găsit excelent pe Rusescu, iar tânărul atacant a finalizat cu sânge rece, la colţul lung.

Punctul luat la Vaslui duce Unirea la un total de 47 de puncte, cu două mai puţin decât moldovenii. Cele două echipe sunt la o distanţă notabilă de CFR Cluj, 52 de puncte, care are şi o partidă în plus de disputat, cu Rapid.

Formaţiile de joc:
Vaslui: Kuciak - Milanov, Papp, Gladstone, Akakpo - Gheorghiu, Costin, Pavlovic, Lucian Sănmârtean - Wesley, Neagu.Rezerve: Hăisan, Balaur, Zmeu, Milisavljevic, Zubar, Delgado, Farkaş

Unirea Urziceni: Tudor - Brandan, Galamaz, Maftei, Epaminonda - Parashiv, Pădureţu, Frunză, Apostol - Bilaşco, Semedo. Rezerve: Grigore, Rusescu, Marinescu, Fernandes, Bordeanu, Onofraş, Dănuţ Munteanu
Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close