Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Universitatea Cluj - FC Vaslui, scor 1-1. Meciul a fost întrerupt 40 de minute din cauza unei furtuni

Universitatea Cluj - FC Vaslui, scor 1-1. Meciul a fost întrerupt 40 de minute din cauza unei furtuni

Universitatea Cluj - FC Vaslui, scor 1-1. Meciul a fost întrerupt 40 de minute din cauza unei furtuni
Sursa foto: Foto: gsp.ro
06 Aug 2010   •   20:34

Meciul dintre Universitatea Cluj şi FC Vaslui s-a terminat 1-1. Ambele goluri au marcate pe finalul celei de-a doua reprize. Vasluienii au deschis scorul prin Wesley, în minutul 79, care a înscris dintr-un penalty obşinut de Pancu. Şase minute mai târziu, clujenii egalează prin Cvirik care profită de faptul că Gladstone a respins greşit în urma unei lovituri libere executată de Boştină.

Partida a fost întreruptă în minutul 14 din cauza unei furtuni care s-a abătut asupra oraşului Alba Iulia, jocul fiind reluat după aproximativ 40 de minute de întrerupere, informează Mediafax.

Partida a fost întreruptă iniţial în minutul 10, când din cauza vântului puternic au început să se răstoarne panourile publicitare de la marginea terenului, iar arbitrul le-a cerut organizatorilor să le îndepărteze, pentru ca jucătorii să nu fie loviţi.

Meciul a fost reluat, după aceste prime probleme, după aproximativ un minut, însă în minutul 14 a fost întrerupt din nou, din cauza furtunii, iar echipele au fost trimise la vestiare. Terenul de pe stadionul din Alba Iulia a fost acoperit cu grindină, iar din cauza furtunii, în tribune au rămas aproximativ 40 de suporteri din cei 700 care erau prezenţi la începutul meciului.

După aproximativ 15 de minute de la întrerupere, Augustus Constantin a ieşit pe teren şi l-a inspectat, pentru a vedea dacă sare mingea şi, în huiduielile suporterilor, a fluierat, după care a plecat să mai discute cu organizatorii. După încă 15 minute, deşi terenul era plin de apă, arbitrul a decis ca jocul să se reia, iar fotbaliştii clujeni au ieşit de la vestiare, primele lor gesturi fiind să culeagă gheaţa de pe jos.

Însă în timp ce organizatorii curăţau terenul, a început din nou să cadă grindină, astfel că jucătorii au reintrat în vestiare. După alte 10 minute, a ieşit soarele, astfel că jocul s-a reluat.

Antena3.ro

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close