Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Universitatea Craiova ? CFR Cluj 4-1. Campioana, în genunchi (VIDEO)

Universitatea Craiova ? CFR Cluj 4-1. Campioana, în genunchi (VIDEO)

Universitatea Craiova ? CFR Cluj 4-1. Campioana, în genunchi (VIDEO)
22 Mar 2009   •   22:53

Ştiinţa a reuşit să zdrobească campioana en-titre CFR Cluj, duminică seara, în ultima partidă a etapei a 21-a a Ligii I, când s-a impus cu 4-1. Universitatea a făcut cel mai bun joc al său din acest campionat şi a administrat cea mai severă înfrângere campioanei. Universitatea nu mai învinsese pe CFR din 11 septembrie 2004 (3-2 la Craiova).

Craiova a deschis scorul după 44 de secunde de joc, când Mihai Costea a centrat de pe partea dreaptă, Nuno Claro a respins din faţa lui Wobay, iar balonul a ajuns la Florin Costea, care a marcat. Şapte minute mai târziu, Universitatea avea să mai aplice o lovitură campioanei, Dorel Stoica marcând dintr-o lovitură de pedeapsă obţinută de Şoavă.

Clujenii au reuşit să reducă din handicap în minutul 43, când au beneficiat de o lovitură liberă, iar balonul a ajuns la Alcantara, care a reluat cu capul de la circa 10 metri şi l-a învins pe Bornescu. După pauză, Craiova a mai punctat totuşi de două ori, prin fraţii Costea. Florin a marcat din şase metri în minutul 68, iar două minute mai târziu Mihai Costea a primit o pasă de la Wobay pe centrul terenului, a sprintat spre poarta clujenilor şi l-a învins pe portarul ardelenilor cu un şut de la circa 16 metri.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a acumulat 35 de puncte şi urcat pe locul 6 în clasament, depăşind FC Vaslui şi Steaua, în timp ce campioana CFR Cluj a căzut pe poziţia a 5-a, cu 36 de puncte.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Universitatea Craiova CFR Cluj
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close