Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ursus va sponsoriza FRF cu 6 milioane de euro

Ursus va sponsoriza FRF cu 6 milioane de euro

Ursus va sponsoriza FRF cu 6 milioane de euro
Sursa foto: Cristi Chivu, fotbalist
16 Ian 2009   •   15:25

Federaţia Română de Fotbal îşi va asocia numele, începând cu ianuarie 2009, cu Ursus, care devine, astfel, noul sponsor principal al echipei naţionale de fotbal. Contractul cu Bergenbier, care fusese sponsorul "tricolorilor" în ultimii 10 ani, a expirat în luna decembrie a anului trecut. Noul contract, care va fi anunţat oficial pe 21 ianuarie de către FRF, se va întinde pe o perioadă de patru ani.
Precedentul contract de sponsorizare, cel cu Bergenbier, aducea echipei naţionale câte 500.000 de euro în fiecare sezon. Din acest punct de vedere, anul 2009 va aduce o importantă suplimentare a veniturilor Federaţiei. Suma pe care instituţia condusă de Mircea Sandu o va primi în fiecare sezon va fi de 1,5 milioane de euro, adică de trei ori mai mare decât cea pe care o primea până acum, de la precedentul sponsor. În schimul sumei, "tricolorii" vor purta sigla mărcii de bere pe echipamenele de antrenament.
Ursus a mai fost prezent în fotbalul românesc, spune prosport.ro, între anii 1999 şi 2001, când prima ligă din România s-a numit Divizia A Ursus, pentru o sumă de 200.000 de dolari.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Federatia Romana de Fotbal
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close