Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Va fi retras tricoul cu numărul 6 de la Steaua din respect pentru Mirel Rădoi? Jucătorul şi Steaua neagă

Va fi retras tricoul cu numărul 6 de la Steaua din respect pentru Mirel Rădoi? Jucătorul şi Steaua neagă

Va fi retras tricoul cu numărul 6 de la Steaua din respect pentru Mirel Rădoi? Jucătorul şi Steaua neagă
Sursa foto: mirel radoi
10 Feb 2009   •   12:58

Plecarea fostului căpitan al Stelei, Mirel Rădoi, după aproape un deceniu petrecut în Ghencea a creat un val de regret în tabăra stelistă, nesigură că îi va putea găsi un înlocuitor jucătorului. Lider al vestiarului, fin al patronului şi idol al tribunelor roş-albastre, Rădoi ar putea fi ultimul jucător care poartă numărul 6 la Steaua, susţine prosport.ro. Jucătorul şi conducerea Stelei susţin, însă, că nu va fi aşa.
Mirel Rădoi ar putea rămâne fără urmaş în ceea ce priveşte tricoul cu numărul 6 de la formaţia militară. Plecat la Al-Hilal, echipă saudită antrenată de Cosmin Olăroiu, fostul căpitan ar putea lua cu el şi numărul pe care l-a purtat. Iată ce a menţionat un oficial stelist, citat de sursa menţionată:
?Rădoi este unul dintre jucătorii cei mai reprezentativi ai Stelei şi am decis ca nici un fotbalist din lot să nu ia numărul 6. Este o formă de respect faţă de Mirel. Oricum, el ar fi vrut ca tricoul lui să nu mai fie folosit?. Până acum, nici unul dintre foştii jucători ai Stelei nu au beneficiat de această onoare, deşi prin Ghencea au trecut jucători ca Marius Lăcătuş, Gheorghe Hagi, Tudorel Stoica, Anghel Iordănescu, Ladislau Boloni sau Miodrag Belodedici. Rădoi însuşi a amintit acest lucru într-o declaraţie dată site-ului oficial al clubului stelist, dezminţind faptul că numărul va fi retras sau că el îşi doreşte acest lucru:
"Nu este nimic adevărat. Nu am discutat niciodată cu Steaua despre retragerea numărului meu, iar această propunere nu ar fi putut veni nici din partea mea, nici din partea conducerii. Steaua a avut jucători mult mai valoroşi decât mine de-a lungul timpului, cum ar fi Lăcătuş, Boloni, Hagi, Iovan, Piţurcă, Stoica, Bumbescu, Majearu, Bărbulescu, Iordanescu, Adrian Ilie şi mulţi altii, care au câştigat Cupa Campionilor Europeni, au făcut mari performanţe şi nu li s-au retras tricourile. Chiar dacă Steaua ar intenţiona vreodată să-mi retragă tricoul, nu aş fi eu de acord, din motivele pe care le-am enumerat deja.", a încheiat jucătorul care, în acest moment, poartă tricoul cu numărul 8 la Al-Hilal.
Clubul din Ghencea a dezminţit, de asemenea, informaţia, mulţumindu-i jucătorului pentru serviciile aduse grupării steliste, dar spunând că nu se pune problema de aşa ceva şi că nu sunt şanse ca astfel de discuţii să fie deschise. Timpul va arăta, însă, care dintre surse se înşală şi dacă FC Steaua neagă această intenţie până în momentul în care va retrage, efectiv, tricoul lui Rădoi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mirel Radoi FC Steaua
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close