Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Valeriu Argăseală: Steaua a primit o sancţiune cu suspendare, cu o perioadă de încercare de cinci ani

Valeriu Argăseală: Steaua a primit o sancţiune cu suspendare, cu o perioadă de încercare de cinci ani

Valeriu Argăseală: Steaua a primit o sancţiune cu suspendare, cu o perioadă de încercare de cinci ani
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Iun 2013   •   20:34

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, marţi, că gruparea "roş-albastră" a primit o sancţiune cu suspendare, perioada de încercare fiind de cinci ani, informează Mediafax.
   
"Este o sancţiune a Stelei cu suspendare într-un limbaj accesibil iubitorilor sportului. Este o perioadă de probaţiune, care este de cinci ani şi nu s-a dat nicio amendă. Cred că vestea este foarte bună. UEFA ne-a dat un document oficial, a fost confirmat prin fax, a fost datat cu ora 17.59 (n.r. - 18.59, ora României). Steaua nu trebuie să mai încalce regulamentul şi sigur motivarea ne va aduce şi aceste lămuriri", a spus Argăseală, la Sport.ro.
   
Steaua a scăpat de suspendare. Va juca în LIGA CAMPIONILOR

Valeriu Argăseală a afirmat că apărarea Stelei la Comisia de Disciplină şi Control a UEFA a fost foarte bună.

"Aşa cum anticipam, apărarea a fost foarte, foarte bună. În urma acestui dosar, care a fost prezentat la Comisia de Disciplină, dovezile din dosar au fost aşa de complete şi aşa de bine structurate încât nu a mai fost nevoie să fie alte audieri sau alte interpelări", a completat Argăseală.
   
Oficialul stelist a precizat că în cazul unei decizii nefavorabile, Steaua ar fi putut evolua totuşi în preliminariile Ligii Campionilor. "Dacă era o decizie nefavorabilă, nu era executorie. Scoaterea sau omiterea trecerii acestei sigle a Stelei în site-ul UEFA nu trebuia să sperie pe cineva care cunoaşte regulamentele", a explicat Argăseală.
   
El consideră că acţiunile din dosarul Stelei ar putea avea urmări în Regulamentul Disciplinar al UEFA. "Acesta va fi un caz de studiu pentru UEFA şi este posibil să fie concretizat în regulament acest lucru. Deocamdată UEFA nu are în regulamentul disciplinar o asemenea prevedere, nu ştiu dacă consideră necesar să o introducă acum", a subliniat Arăgseală, care a precizat că Steaua este în regulă din punct de vedere financiar, mulţumită şi atacantului Raul Rusescu, transferat la FC Sevilla.
   
Până la ora transmiterii acestei ştiri, UEFA nu a comunicat pe site-ul oficial decizia în cazul Stelei.
 


×
Subiecte în articol: Valeriu Argaseala
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close