Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vali Badea rămâne în Ghencea doar dacă pleacă Lăcătuş. Ar merita atacantul un loc în prima echipă a Stelei?

Vali Badea rămâne în Ghencea doar dacă pleacă Lăcătuş. Ar merita atacantul un loc în prima echipă a Stelei?

Vali Badea rămâne în Ghencea doar dacă pleacă Lăcătuş. Ar merita atacantul un loc în prima echipă a Stelei?
Sursa foto: vali badea
14 Mai 2009   •   08:58

Atacantul "roş-albastru" Valentin Badea s-a săturat de statutul pe care îl are la echipă şi se gândeşte să plece pentru a putea juca fotbal constant. Singurul lucru care l-ar mai putea ţine pe cel care a dus-o pe Steaua în Liga Campionilor după 10 ani este plecarea antrenorului Lăcătuş, care îl ignoră constant pe jucător şi nu îi răspunde nici la salut.
?Aş fi tentat să rămân şi din vară la Steaua, dar nu în condiţiile astea. Sunt sigur că, dacă ar veni un alt antrenor, atunci aş primi şi eu o şansă. Lăcătuş m-a ignorat constant?, le-ar fi dezvăluit Badea unor apropiaţi, potrivit prosport.
Problemele lui Badea nu sunt din acest campionat, dar s-au agravat considerabil în acest interval. Atacantul a fost împrumutat la echipa grecească Panserraikos, deoarece a refuzat vehement să meargă la o echipă slab cotată din Liga I, dar nu s-a adaptat acolo şi şi-a reziliat de unul singur contractul. Astfel, conducerea Stelei s-a trezit cu el din senin, motiv pentru care l-au exilat la echipa a doua a clubului. Cum Badea nici nu a acceptat reducerea salariului anual de 150.000 de euro, nu mai este, însă, folosit nici măcar acolo.
?L-au chinuit pe Badea la Steaua ca pe Hristos. Prin curte, Marius Lăcătuş, un mare jucător, dar de care mă îndoiesc ca antrenor, nici măcar nu-i răspundea la salut?, s-a plâns părintele sufletesc al lui Badea, Ioan Sdrobiş, iar declaraţia l-a înfuriat pe Lăcătuş a uitat complet de jucător din acel moment.
Lipsa de jucători de atac din lotul Stelei şi plecarea antrenorului Lăcătuş, destul de probabilă de altfel, l-ar putea aduce, însă, pe Badea în prima echipă începând cu sezonul viitor. Asta dacă următorul tehnician din Ghencea nu va fi de părere că vremea lui Badea la Steaua a trecut.
"Vali Badea mai mult a stat pe drumuri decât s-a antrenat. Eu am plecat la drum cu un lot de jucători în pregătirile din Spania şi din Antalya din aceasta iarnă şi e foarte greu ca cineva să poată recupera", a fost explicaţia lui Lăcătuş când a fost întrebat de ce nu îl foloseşte pe atacant.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Steaua Liga I Gigi Becali
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close