Antena 3 Sport Fotbal intern Vasile Turcu, dezamăgit de Dinamo: "Mă doresc patru cluburi, se poate să investesc altundeva"

Vasile Turcu, dezamăgit de Dinamo: "Mă doresc patru cluburi, se poate să investesc altundeva"

13 Iun 2009   •   19:53
Vasile Turcu, dezamăgit de Dinamo: "Mă doresc patru cluburi, se poate să investesc altundeva" vasile turcu

Vicepreşedintele lui Dinamo nu duce lipsă de oferte, şi a emis un avertisment la adresa colegilor săi acţionari din Ştefan cel Mare. Vasile Turcu nu vede nici o dorinţă serioasă de a construi ceva viabil la Dinamo după ratarea acestui sezon şi se gândeşte să accepte una dintre cele patru oferte primite de la cluburi de Liga I, şi să investească la unul dintre acelea din sezonul viitor.
"Nu există niciun plan la Dinamo. Asta aştept şi eu, să văd o strategie, să ştiu dacă mai rămân să investesc sau dacă plec. Sunt patru cluburi în Liga 1 care trag de mine, să mă duc să investesc la ei. Şi asta o să fac dacă la Dinamo nu se doreşte schimbarea. Eu vreau să continui să investesc în fotbal, să demonstrez că am învăţat ceva în ultimii ani, şi din lucrurile bune şi din greşeli.", a declarat Turcu pentru fcdb.ro.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close