Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vaslui a remizat cu FC Braşov, scor 1-1. Porumboiu: Tuşierul nu a vrut să câştigăm trei puncte

Vaslui a remizat cu FC Braşov, scor 1-1. Porumboiu: Tuşierul nu a vrut să câştigăm trei puncte

Vaslui a remizat cu FC Braşov, scor 1-1. Porumboiu: Tuşierul nu a vrut să câştigăm trei puncte
Sursa foto: Gazeta Sporturilor
15 Mar 2011   •   11:35

FC Vaslui nu a reuşit luni seară, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I, să profite de pasul greşit făcut de liderul Oţelul Galaţi. Moldovenii au călcat şi ei strâmb, remizând, scor 1-1, la Braşov, la capătul unui joc şters, dar şi a unei erori de arbitraj.

"Asta este, ce să facem, nu a vrut domnul Popa să fie trei puncte, aşa că a rămas unul singur. A fost un joc bun, Braşovul este o echipă foarte bună, dar nouă ne trebuiau toate cele trei puncte", a declarat Adrian Porumboiu, finanţatorul echipei din Vaslui.

Oaspeţii au deschis scorul prin Wesley, în minutul 35, când a reluat mingea respinsă la şutul lui Adailton de la 16 metri. Braşovul a egalat în minutul 55, graţie unui autogol al lui Kuciak, la o învălmăşeală în careul de 16 metri, fază precedată însă de un ofsaid la Chipciu, nesemnalizat de la margine.
   
Viorel Hizo a fost eliminat în minutul 81 de către arbitrul Cristi Balaj. Antrenorul a ripostat la o decizie a băimăreanului, s-a contrat cu "centralul", iar Balaj l-a trimis în tribună.

FC Vaslui se află pe locul trei în clasamentul Ligii I, cu 39 de puncte, şase mai puţine ca Oţelul Galaţi şi patru faţă de FC Timişoara.

 


×
Subiecte în articol: FC Vaslui FC Brasov Adrian Porumboiu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close