Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vasluienii, resemnaţi: "CFR Cluj a câştigat Cupa României, dar noi am jucat cel mai bine"

Vasluienii, resemnaţi: "CFR Cluj a câştigat Cupa României, dar noi am jucat cel mai bine"

Vasluienii, resemnaţi: "CFR Cluj a câştigat Cupa României, dar noi am jucat cel mai bine"
Sursa foto: adrian porumboiu
27 Mai 2010   •   09:03

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, dar şi patronul Adrian Porumboiu, s-au declarat foarte mulţumiţi de evoluţia jucătorilor lor în finala Cupei României, în ciuda faptului că au pierdut. Amândoi sunt de părere că echipa moldavă a fost la cârma jocului şi cred că ghinionul a jucat un rol decisiv. Clujenii, însă, jubilează după cel de-al şaselea trofeul cucerit în trei ani şi spun că nu jocul contează, şi rezultatul partidei.
"Sunt foarte mulţumit de evoluţia jucătorilor mei în această seară. Şi-au dorit să câştige, au făcut tot posibilul, dar nu au reuşit. Când ajungi la penalty-uri se poate întâmpla orice. Vreau să le mulţumesc pentru tot ce au făcut în acest sezon. Am demostrat în această seară că tot ce s-a făcut la Vaslui nu a fost întâmplător", a declarat Lăcătuş la conferinţa de presă de după meci.
Adrian Pormboiu îi împărtăşeşte părerea "Fiarei" şi consideră că echipa din Gruia nu a meritat să câştige trofeul.
"Cei de la Cluj nu sunt câştigători meritorii, pentru că nu au reuşit să se impună în timpul regulamentar de joc. Loviturile de la 11 metri nu s-au executat de unde trebuia, s-au executat de unde au vrut ei", a declarat Porumboiu, potrivit Mediafax.
Mandorlini: Contează doar să câştigi, dar Vaslui este un adversar redutabil
"A fost un meci dificil pe un teren foarte greu. M[ aşteptam să se joace mai mult de 90 de minute, dar ştiam că finalele nu sunt meciuri frumoase. Important e să câştigi, nu cum joci. Această victorie încununează un sezon foarte bun pentru noi. Este mai important titlul pentru noi, decât această Cupă a României, pentru că titlul ne duce în Liga Campionilor. Mă bucur că am reuşit în calitate de antrenor străin să fac eventul în campionatul românesc, cum a reuşit Ancelotti "dubla" în Anglia şi Mourinho în Italia. Vreau să-l felicit pe Lăcătuş pentru că echipa sa a făcut un meci foarte bun. FC Vaslui a fost un adversar redutabil şi în campionat", a conchis tehnicianul italian de la CFR, Andrea Mandorlini

Antena3.ro

×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close