Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Verdictul necruțător al lui Hagi după dezastrul suferit de Steaua în fața lui Manchester City

Verdictul necruțător al lui Hagi după dezastrul suferit de Steaua în fața lui Manchester City

Verdictul necruțător al lui Hagi după dezastrul suferit de Steaua în fața lui Manchester City
18 Aug 2016   •   16:09

Gică Hagi a vorbit despre duelul Stelei cu Manchester City și despre situația din fotbalul românesc și a tras o concluzie dură, considerând că lipsa de performanță arată decăderea fotbalului românesc din ultimele două decenii, scrie gsp.ro.

"Dacă vrem să ne mai identificăm în lume cu ceva important, care să reprezinte România la cel mai înalt nivel și să ne facă mândri că suntem români, prima regulă este să finanțăm sportul, apoi ne trebuie ambiție ca să facem performanță. Să încercăm să fim cei mai buni! Am mai spus-o, dar puțini sunt cei care ascultă. În multe discipline sportive, România a fost un exemplu, dar acum suferim. Acest proiect mare nu depinde de noi, ci de oamenii importanți din România, care au putere și pot să schimbe lucrurile. Eu, personal, mă simt mic și neimportant. Încerc să fac un lucru la Constanța, unde m-am născut, și atât. Mai mult nu pot!", a spus Hagi.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi steaua Manchester City
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close