Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Victorie facilă pentru Steaua, în primul meci de pregătire din Austria

Victorie facilă pentru Steaua, în primul meci de pregătire din Austria

Victorie facilă pentru Steaua, în primul meci de pregătire din Austria
02 Iul 2009   •   00:05

În primul meci din cantonamentul din Austria, Steaua s-a impus, cu 3-0, împotriva formaţiei slovene NK Celje. Fără nume sonore în lot, Celje a fost un partener de antrenament cu public pentru Steaua, formaţia noastră dominând în totalitate disputa de la Wernberg.

Golurile Stelei au fost marcate de Romeo Surdu, de două ori, şi Andrei Ionescu, dar evoluţii foarte bune au avut şi Răzvan Ochiroşii, Eric Bicfalvi sau Mihai Onicaş, fotbalişti care au evoluat foarte puţin pentru Steaua în ultimele sezoane, informează AmosNews.

Aflat la primul meci pe banca Stelei, Cristiano Bergodi a început partida cu Tătăruşanu - Golanski, Goian, Ghionea, Petre Marin - Szekely, Bicfalvi, Toja, Ochiroşii - Bogdan Stancu, Kapetanos.

Ujpest ? Wisla 1-1
Tot într-un meci amical, adversara Stelei în turul doi preliminar al Ligii Europa, FC Ujpest, a remizat, scor 1-1, cu Wisla Cracovia. Pentru polonezi a marcat Glowacki din penalty, în minutul 17, în timp ce pentru echipa din capitala Ungariei a egalat Tisza, cu şapte minute înainte de final.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close