Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Victorie pentru ?Gâscan?. FC Argeş ? Poli Iaşi 3-0 (Video)

Victorie pentru ?Gâscan?. FC Argeş ? Poli Iaşi 3-0 (Video)

Victorie pentru ?Gâscan?. FC Argeş ? Poli Iaşi 3-0 (Video)
24 Oct 2008   •   21:18

FC Argeş a învins formaţia Politehnica Iaşi cu scorul de 3-0 (1-0), vineri seara, într-un meci din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal, care a debutat cu un moment de reculegere în memoria fostului jucător al formaţiei FC Argeş şi al echipei naţionale, Nicolae Dobrin. ?Gâscanul? a încetat din viaţă la 26 octombrie 2007.
Argeşenii, aflaţi la al şaptelea meci fără înfrângere, s-au impus prin golurile marcate de Youssouf Kamara (13), Cătălin Doman (84) şi Adrian Dragoş Iordache (90+4). Primul gol a venit după ce apărarea formaţiei ieşene a fost prinsă pe picior greşit. Năstăsie a pătruns în careu, i-a pasat lui Kamara, iar atacantul de culoare a reluat, cu latul, în poarta goală.

În minutul 84, Cătălin Doman a primit o pasă la marginea careului de 16 metri, lateral dreapta, a scos din joc, prin fentă, doi jucători ai grupării ieşene şi a şuatat în vinclul porţii lui Răzvan Pleşca, pentru ca în ultimul minut de joc Adrian Iordache să înscrie din interiorul careului printr-un şut la colţul lung.

Din 24 de meciuri, Poli Iaşi a reuşit o singură victorie la Piteşti, în octombrie 2006 (2-0), în vreme ce alt meci s-a terminat la egalitate (1970).
Au evoluat echipele:
FC Argeş
Boşneag - M. Stan, Bazzi, Cazan, Poenaru - Tameş, V. Stan, Cr. Tănase, Năstăsie (Doman 76) - Dulcea (Ad. Iordache 56), Kamara (Ad. Voiculeţ 88). Antrenor: Ionuţ Badea.
Politehnica Iaşi
Pleşca - Buta, A. Ilie, L. Munteanu, Pecnik - Milea (Sfârlea 67), Bersnjak (Bâlbă 51), Gavatorta, Viveiros, Cr. Bratu (Montiel 75) - C. Tănasă. Antrenor: Ionuţ Popa.
Foto: Gsp.ro
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close