Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Viorel Moldovan este noul antrenor al Vasluiului, după ce Hizo a demisionat

Viorel Moldovan este noul antrenor al Vasluiului, după ce Hizo a demisionat

Viorel Moldovan este noul antrenor al Vasluiului, după ce Hizo a demisionat
01 Noi 2008   •   14:23

O nouă demisie în Moldova. Dacă vineri Ionuţ Popa şi-a dat demisia de la cârma formaţiei Politehnica Iaşi, în urma rezultatului de egalitate, scor 1-1, cu Pandurii Târgu Jiu, un alt antrenor i-a urmat exemplul sâmbătă. După ce a ajuns la al şaptelea meci consecutiv în Liga I fără victorie, Viorel Hizo a luat decizia să îşi rezilieze, pe cale amiabilă, contractul pe care îl avea cu formaţia FC Vaslui.
Noul antrenor al Vasluiului este fostul internaţional Viorel Moldovan, care a semnat un contract pe trei ani cu echipa lui Porumboiu. Schimbări au avut loc şi la nivelul conducerii, fostul arbitru Anton Heleşteanu fiind noul preşedinte al Vasluiului.
?Domnul Hizo nu mai este antrenorul Vasluiului. Înţelegerea noastră s-a întrerupt pe cale amiabilă?, a anunţat sâmbătă, pentru NewsIn, patronul lui FC Vaslui, la o zi după ce echipa sa remizase pe teren propriu, scor 1-1, cu Gaz Metan Mediaş.
Viorel Hizo a explicat pentru sursa citată că a decis să plece din cauza indisciplinei de la echipă. În ciuda parcursului slab din ultimele etape, tehnicianul este totuşi de părere că obiectivul formaţiei vasluiene nu este compromis: "Echipa mai are şanse să-şi atingă obiectivul, important este să fie unită. Am lăsat echipa pe plus şi suntem singura formaţie care a ieşit cu faţa curată din Cupa UEFA. Nu sunt eu vinovat de această situaţie".
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close