Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Viorel Moldovan şi-a dat demisia de la FC Vaslui. Dulca asigură interimatul

Viorel Moldovan şi-a dat demisia de la FC Vaslui. Dulca asigură interimatul

Viorel Moldovan şi-a dat demisia de la FC Vaslui. Dulca asigură interimatul
26 Mai 2009   •   15:47

La câteva zile după înfrângerea din partida cu Gloria Buzău, scor 1-4, Viorel Moldovan a luat decizia de a demisiona din funcţia de antrenor principal al formaţiei FC Vaslui. Deşi patronul Adrian Porumboiu a anunţat că tehnicianul nu are nicio vină pentru rezultatele slabe ale echipei, Moldovan a renunţat la FC Vaslui.

Conform Gazetei Sporturilor, despărţirea a fost una amiabilă, decizia lui Viorel Moldovan survenind în urma unei discuţii cu Adrian Porumboiu şi fiind influenţată de hotărârea patronului patronului vasluian de a opri finanţarea echipei din vară. Principala nemulţumire a lui Porumboiu a fost înfrângerea cu Buzău, care a diminuat mult şansele FC Vaslui de a se califica în Europa League.

Conform GSpTV, fotbaliştii de la Vaslui au fost penalizaţi cu 10% din contracte şi au primele blocate, iar ProSport anunţă că interimatul la FC Vaslui va fi asigurat de fostul antrenor secund Cristi Dulca.

Primul meci al lui Viorel Moldovan pe banca Vasluiului a fost jocul din Cupă câştigat în faţa lui Poli Iaşi, cu 3-0. Fostul internaţional român a stat 18 etape pe banca trupei moldovene, înregistrând 10 victorii, 4 remize şi 4 înfrîngeri.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Viorel Moldovan
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close