Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vlad Rusu va fi atacantul Stelei la Timişoara! Dayro Moreno, părăsit de toată lumea

Vlad Rusu va fi atacantul Stelei la Timişoara! Dayro Moreno, părăsit de toată lumea

Vlad Rusu va fi atacantul Stelei la Timişoara! Dayro Moreno, părăsit de toată lumea
Sursa foto: vlad rusu
22 Mai 2009   •   09:48

A venit vremea schimbării în Ghencea. Simbolul Lăcătuş a plecat de la cârma echipei, iar jucătorii emblematici pentru acest sezon ratat se pregătesc să plece din curtea Stelei. Vlad Rusu va fi singurul atacant al Stelei în partida capitală cu FC Timişoara, pe Bega. Atacantul de 19 ani vrea să profite de titularizarea făcută cadou de Gigi Becali, în timp ce Dayro Moreno a început deja să îşi caute o altă echipă.
Mare surpriză în primul "unsprezece" al Stelei. Vlad Rusu, golgheterul de 19 ani de la Steaua II, va fi cel care va încerca să destabilizeze puternica defensivă aşezată în teren de Gabi Balint, anunţă gsp. În spatele lui Rusu, alt tânăr va încerca să impresioneze. Conducătorul de joc al "roş-albaştrilor" va fi Andrei Ionescu, venit în acest sezon de la Universitatea Craiova. În afară de aceste schimbări, prima echipă trimisă în teren de Gigi Becali va fi una obişnuită:
Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, P. Marin - Nicoliţă, Tiago, Lovin, Toja - A. Ionescu - Rusu
Schimbarea conducerii tehnice nu este una pozitivă, însă, pentru toată lumea. Dayro Moreno a ieşit definitiv din cărţi pentru un loc în echipa Stelei, după meciurile execrabile făcute în tricoul "roş-albastru". Columbianul se simte părăsit, în condiţiile în care foarte puţini dintre jucători mai vorbesc cu el la antrenamente, considerând-l indolent şi învinuindu-l pentru lipsa de determinare arătată în meciuri importante. Acum, agentul jucătorului îi caută o echipă la care să se transfere în vară:
"E adevărat. Dayro va pleca la finalul campionatului de la Steaua. Am discutat cu patronul echipei şi îi va da drumul dacă va primi un milion de dolari. Deja am demarat căutările şi, mai mult ca sigur, fotbalistul va evolua din sezonul următor la o altă echipă. Aşteptăm perioada de transferuri?, a declara agentul lui Moreno, Alvaro Munoz Castro, potrivit prosport.
?Dayro e foarte trist. Mi-a spus că doar câţiva colegi mai vorbesc cu el şi se simte părăsit de toată lumea. Asta e, va merge în altă parte dacă la Steaua nu s-a putut adapta?, a completat Munoz.
Antena3.ro

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close