Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Voinţa Sibiu elimină Gaz Metan din Cupa României. Vezi rezultate

Voinţa Sibiu elimină Gaz Metan din Cupa României. Vezi rezultate

Voinţa Sibiu elimină Gaz Metan din Cupa României. Vezi rezultate
21 Sep 2010   •   18:45

Divizionara secundă Voinţa Sibiu a eliminat Gaz Metan Mediaş, formaţie care se află pe locul 5 în Liga I, din Cupa României, după ce a învins-o cu 3-1, după prelungiri, în 16-imile competiţiei.

Buican a deschis scorul pentru Voinţa în minutul 34, cu un şut de la 10 metri, în vinclu, pentru ca Mediaş să egaleze trei minute mai târziu, după ce Raul Martin a profitat de o greşeală nepermisă a defensivei sibiene. Meciul a ajuns în cele din urmă în prelungiri, Voinţa tranşând soarta calificării în două minute, 103 şi 104. Popa a executat o lovitură de la 40 de metri, pentru Beza, care a scăpat singur cu portarul şi a înscris, pentru ca apoi tot Popa să pătrundă pe stânga şi să plaseze un şut la colţul scurt.

Altfel, Universitatea Cluj s-a calificat în optimi după ce a învins, la Alba Iulia, cu scorul de 1-0, Victoria Brăneşti. Golul Universitatăţii Cluj a fost marcat de Adrian Piţ, în minutul 47, la un minut după ce Victoria Brăneşti a rămas în inferioritate numerică, Alexandru Iacob primind cartonaşul roşu pentru un fault din postura de ultim apărător.

Câştigătoarea ultimelor trei ediţii ale Cupei României, CFR Cluj, a trecut cu greu de ACU Arad, impunându-se cu scorul de 1-0 în prelungirile partidei. Hora a centrat de pe partea stângă în minutul 116, iar Bud a reluat dintr-o bucată, din şase metri, pentru a duce echipa ardeleană mai departe.

Universitatea Craiova a făcut spectacol în partida cu Minerul Lupeni, învingând cu 5-0. Găman a deschis scorul în minutul 10, după centrarea lui Wobay, iar Ologu a marcat pentru 2-0 cu puţin înainte de pauză, lobându-l pe Mecea. La şase minute de la reluare, Mihai Roman a primit o pasă perfectă pe culoar, l-a driblat pe portarul advers şi a marcat în poarta goală, pentru ca scorul final să fie stabilit de Gângioveanu, cu goluri în minutele 63 şi 84.

Tot cu 5-0 a trecut şi Rapid Bucureşti de Petrolul Ploieşti. Giuleştenii au început în forţă partida, înscriind trei goluri în decurs de patru minute: Sburlea a deschis scorul în minutul 15 cu un şut de la 25 de metri, două minute mai târziu Grigorie a scăpat singur cu Marinescu şi a finalizat fără probleme, pentru ca Marcos Antonio să trimită în poartă o centrare din corner în minutul 19. Marcos Antonio a reuşit dubla în minutul 51, tot cu capul, după centrarea lui Spadacio de pe partea dreaptă, în timp ce scorul final a fost stabilit de Cesinha în minutul 81.

Miercuri, 22 septembrie
ALRO Slatina - FC Vaslui    16:00
Urziceni - Delta Tulcea    16:00
Sportul - CS Otopeni    16:00
Silvania - Tg. Mureş    16:00
Bistriţa - Astra 2    16:00
Juventus - Poli Timişoara     16:00
Pandurii - Viitorul Constanţa    18:30
Dinamo - Ceahlăul    20:30

Joi, 23 septembrie
Chimia Brazi - FC Braşov    16:00
Astra - Oţelul    18:30
Gaz Metan - Steaua    20:30

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Romaniei
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close