Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Voinţa Sibiu - Pandurii 0-0: Mingote aduce un punct echipei lui Grigoraş

Voinţa Sibiu - Pandurii 0-0: Mingote aduce un punct echipei lui Grigoraş

Voinţa Sibiu - Pandurii 0-0: Mingote aduce un punct echipei lui Grigoraş
de M.T.    |    27 Aug 2011   •   20:03

Voinţa Sibiu şi Pandurii Tg. Jiu au încheiat la egalitate, scor 0-0, în cel de-al doilea meci al etapei a 5-a din Liga I.

 
Echipa lui Alexandru Pelici se poate considera nedreptăţită de rezultatul final, oaspeţii reuşind să plece cu un punct din Ardeal datorită evoluţiei senzaţionale a lui Mingote, autorul unor parade incredibile în repriza a doua.
 
După o primă repriză al cărei cel mai important moment l-a reprezentat intervenţia lui Cristian Apostol care se putea solda cu un autogol, partea a doua a început tare, cu Lemnaru şutând periculos din interiorul careului. Sibienii au reacţionat imediat, dar au avut în faţă un portar în zi mare.
 
Matei, Beza sau Dâlbea au fost pe rând opriţi de Mingote din situaţii favorabile, iar atunci când goalkeeperul gorjenilor a fost în sfârşit depăşit, a apărut excelent Chiricheş, viitorul fundaş al Stelei respingând de pe linie o minge care se îndrepta spre poarta goală.
 
Portarul Pandurilor a continuat să le scoată peri albi sibienilor, intervenind din nou senzaţional la şuturile lui Dâlbea, a cărui execuţie se îndrepta spre vinclu, şi Antohi, iar echipa lui Petre Grigoraş îşi continuă startul bun de sezon, urcând pentru moment pe locul 5, cu 8 puncte.
 
Voinţa rămâne neînvinsă pe teren propriu în Liga I şi, cu 6 puncte, rămâne pe un loc liniştit la mijlocul clasamentului.
 
Voinţa: Dănălache - Forika, Cr. Apostol, N. Grigore - I. Matei (Antohi 74), Dâlbea, Beza, I. Tătar - Bunea, I. Coman (Neguţ 60), I. Popa (Cigan 81)
 
Pandurii: Mingote - Viera, Chiricheş, Cardoso, Al. Vlad - Cl. Voiculeţ (C. Cristea 69), Pintilii, Vranjes - Băcilă (Batin 72), Lemnaru (Nistor 79), Stromajer.

 

×
Subiecte în articol: Vointa Sibiu Pandurii Tg. Jiu Liga I
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close