Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Voinţa Sibiu pierde primul meci acasă în Liga I, 0-1 cu Oţelul

Voinţa Sibiu pierde primul meci acasă în Liga I, 0-1 cu Oţelul

Voinţa Sibiu pierde primul meci acasă în Liga I, 0-1 cu Oţelul
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de M.T.    |    17 Sep 2011   •   19:04

Oţelul a câştigat cu 1-0 meciul din etapa a 7-a cu Voinţa, provocând astfel primul eşec al sibienilor pe teren propriu în Liga I. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 85 de Paraschiv. 

 
Prima repriză a oferit puţine momente interesante. Gălăţenii au fost periculoşi la două lovituri libere, de fiecare dată Sergiu Costin nereuşind să trimită decisiv spre poarta lui Miron, în timp ce gazdele i-au dat emoţii o singură dată lui Grahovac, chiar înainte de pauză, atunci când Antohi a trimis pe lângă din 12 metri.
 
Startul părţii secunde a adus şi primul şut pe poartă al meciului, venit din piciorul nou intratului Paraschiv, care a tras frumos din întoarcere, dar Miron a reuşit să respingă în corner. Replica sibienilor nu s-a lăsat aşteptată. Mai întâi Antohi nu a ajuns la devierea lui Forika, pentru ca după numai câteva minute, voleul lui Dâlbea de la 16 metri să treacă puţin pe lângă vinclul lui Grahovac.
 
Elevii lui Alexandru Pelici au continuat să rămână mai periculoşi, în special pe contraatac, în urma unor astfel de acţiuni Martinescu, Matei sau Nicola fiind aproape să deschidă scorul. Împotriva cursului jocului, cei care au marcat au fost campionii, prin Gabi Paraschiv, cu cinci minute înainte de final. Jucătorul Oţelului a primit o mingea în mijlocul careului, a protejat excelent şi a trimis din întoarcere, iar Miron nu a mai putut interveni.
 
Echipa lui Dorinel Munteanu a gestionat bine finalul de meci, dovedind că a reuşit să treacă peste eşecul din Liga Campionilor de la mijlocul săptămânii. Gălăţenii fac 10 puncte, la fel ca Steaua şi FC Vaslui, şi urcă până pe locul 9, în timp ce sibienii se află pe prima poziţie neretrogradabilă, cu 7 puncte.
 
Voinţa: Miron - Forika, Tinc, Grigore - Maghici, Tătar, Dâlbea, Bunea - Neguţ (Martinescu 36), Popa (Nicola 73), Antohi (I. Matei 65)
 
Oţelul: Grahovac - Râpă (Ljubinkovic 46), Perendja, Sg. Costin, Sălăgeanu - Filip, Giurgiu - Iorga (Antal 68), Ibeh (Paraschiv 46), Frunză - Pena.

 

×
Subiecte în articol: Liga I Vointa Sibiu Oţelul Galaţi
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close