Antena 3 CNN Sport Off Sport Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, şi-a dat pantalonii jos la conferinţa de presă de după meciul cu Unirea Urziceni

Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, şi-a dat pantalonii jos la conferinţa de presă de după meciul cu Unirea Urziceni

Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, şi-a dat pantalonii jos la conferinţa de presă de după meciul cu Unirea Urziceni
Sursa foto: Foto: Video News
26 Feb 2011   •   19:26

Moda dezbrăcatului în faţa audienţei prinde la tot mai multe persoane publice. După ce actorul Cladiu Bleonţ s-a dezbrăcat în faţa jurnaliştilor, gestul său a fost urmat de Marius Şumudică, antrenorul echipei Rapid Bucureşti. Acesta şi-a dat şi el pantalonii jos la conferinţa de presă organizată după partida Rapid-Unirea Urziceni.

Gestul antrenorului Rapidului i-a şocat pe jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă. Marius Şumudică a explicat apoi şi unul dintre motivele pentru care şi-a dat pantalonii jos.

Şumudică le-a spus apoi ziariştilor că a purtat colanţii respectivi pentru a se proteja de frig în timpul partidei pe care Rapidul a disputat-o împotriva celor de la Unirea Urziceni.

În urmă cu două zile, actorul Claudiu Bleonţ i-a şocat şi el pe cei prezenţi la conferinţa de presă organizată la Teatrul de Stat din Arad, după ce şi-a dat jos pantalonii în faţa jurnaliştilor.

Bleonţ, care se află într-un turneu de promovare a piesei "Căutându-l pe Shakespeare prin Richard al III-lea", a explicat mai apoi ce a vrut să transmită prin gestul său.

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close