Antena 3 CNN Sport Tenis Ce adversare poate avea Simona Halep la Indian Wells

Ce adversare poate avea Simona Halep la Indian Wells

Ce adversare poate avea Simona Halep la Indian Wells
Sursa foto: Foto: Facebook
09 Mar 2016   •   13:53

Simona Halep (5 WTA) cunoaşte acum numele ambelor adversare cu care s-ar putea confrunta în turul secund al Indian Wells, fază în care este calificată direct, graţie statutului de favorită 5, scrie ProSport.

Halep se va duela cu câştigătoarea meciului King - Townsend

Simona ştia încă de marţi că ar putea să joace contra Vaniei King (SUA, 202 WTA) în meciul de debut, iar miercuri dimineaţă, după încheierea calificărilor, sportiva noastră a aflat şi numele celeilalte potenţiale adversare: Taylor Townsend (SUA, 379 WTA). Astfel, indiferent de rezultatul meciului dintre King şi Townsend, programat joi dimineaţă, Halep va începe cursa de apărare a trofeului în faţa unei americance poziţionate în afara Top 200. În ciuda asemănărilor dintre posibilele oponente, partida din turul secund al turneului de categorie Premier Mandatory ar arăta diferit, în funcţie de viitoarea adversară.

Simona are palmares negativ contra Vaniei King

King, în vârstă de 27 de ani, deţine experienţa de partea ei, în timp ce Townsend este o tânără speranţă de doar 19 ani. Totodată, Simona are palmares negativ în faţa Vaniei, americanca impunându-se în singurul meci direct, disputat în calificări la Montreal 2010 (hard), scor 7-6, 6-1. Taylor este o necunoscută pentru Halep, constănţeanca nemaiîntâlnindu-se până acum cu sportiva venită din calificările în care a produs două surprize: 6-2, 7-6 cu Evgenia Rodina (Rusia, 104 WTA) şi 6-2, 5-7, 6-2 cu Anastasia Sevastova (Letonia, 92 WTA).

Simona Halep are un debut uşor în turneul din SUA, însă traseul care ar urma este unul de-a dreptul infernal, putându-se ciocni cu Ekaterina Makarova (Rusia, 32 WTA) în turul trei, cu Venus Williams (SUA, 12 WTA) în "optimi" şi cu Serena Williams (SUA, 1 WTA) în "sferturi".

×
Subiecte în articol: Simona Halep indian wells
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close