Antena 3 CNN Sport Tenis AFP: Simona Halep îşi continuă zborul

AFP: Simona Halep îşi continuă zborul

AFP: Simona Halep îşi continuă zborul
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
01 Sep 2013   •   10:15
"Este cel mai bun meci din viaţa mea. În acest moment, am mai multă încredere în mine şi sunt mai agresivă pe teren. Cred în mine, joc cu plăcere, trăiesc o perioadă incredibilă", a declarat jucătoarea română de tenis Simona Halep, spusele sale fiind redate de agenţiile internaţionale de presă, între care şi France Presse, care îi dedică inclusiv comentariul zilei de la US Open, sub titlul "Kvitova, învinsă sever, Halep îşi continuă zborul", conform Agerpres.
 
"Într-un duel în sens unic, românca Halep (nr. 21), în curând 22 de ani, aflată în plin elan al celor 4 titluri obţinute în această vară (pe trei suprafeţe diferite) în 7 turnee, a surclasat-o pe rusoaica Maria Kirilenko (nr. 14), 6-1, 6-0, în 51 de minute, punctând doar ea în ultimele 8 jocuri ale meciului, după ce a înlănţuit 18 puncte la rând, călare pe cele două seturi", subliniază comentatorul AFP, care reaminteşte că după eliminarea în primul tur la Roland Garros, românca s-a impus pe zgură la Nurnberg şi Budapesta, pe iarbă la 's-Hertogenbosch şi pe hard la New Haven, pentru a se căţăra pe cel mai bun loc din carieră - 19 WTA. 
 
La câteva minute după încheierea meciului, Kirilenko şi-a vânturat frustrarea pe Twitter, acuzând controalele antidopaj. "Nu pot decât să râd de jocul meu! Am fost la controlul antidopaj, ca şi cum aş fi putut lua ceva după acest 6-0! Sunt sătulă. De 1000 de ori dopaj, dopaj", a scris logodnica lui Aleksandr Ovecikin, starul rus al hocheiului pe gheaţă din Campionatul nord-american, NHL, care, din acest motiv, a avut publicul de partea ei pe arena nr. 2 a complexului de la Flushing Meadow, Louis Armstrong. Aceasta până când miile de spectatori şi-au dat seama că pe teren există o singură jucătoare, Simona Halep.
 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close