Antena 3 CNN Sport Tenis ”Am fost out, nu știu ce s-a întâmplat!” Momentul-cheie în care Simona a simțit că pierde

”Am fost out, nu știu ce s-a întâmplat!” Momentul-cheie în care Simona a simțit că pierde

”Am fost out, nu știu ce s-a întâmplat!” Momentul-cheie în care Simona a simțit că pierde
27 Ian 2018   •   21:46

Simona Halep (26 de ani) a vorbit, după finala pierdută la Australian Open, despre momentele grele prin care a fost nevoită să treacă în timpul partidei cu Caroline Wozniacki.

Un moment-cheie, care, din păcate, i-a dăunat Simonei s-a petrecut chiar la finalul setului al doilea, câștigat dramatic de sportiva din Constanța cu 6-3. Asta, deși Halep a pomenit și despre finalul primului set, unul agonizant pentru ea.

”După primul set am fost out, nu știu ce s-a întâmplat. Nu mai aveam energie, forță. Dar mi-am zis că trebuie să lovesc fiecare minge și am putut să iau astfel setul al doilea. Am revenit și în al treilea, dar când a trebuit să servesc pentru 5-3, resursele s-au dus, și nu am mai putut să mai fac nimic.

După ce am câștigat setul, am simțit nevoia să mă duc la vestiare și să iau o gură de aer condiționat, pentru că era foarte cald, insuportabil. Deși s-ar putea să mă fi tăiat un pic momentul acela. Dar aveam nevoie de el, aveam nevoie să-mi reglez respirația, pentru că am avut dureri de cap în timpul meciului. Este o regulă bună. Da, am avut amețeli și dureri de cap”, a mai spus Simona după meci, potrivit DigiSport.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close