Antena 3 CNN Sport Tenis Andrei Pavel: "Supărarea şi oboseala l-au afectat pe Hănescu. Sigur îi pare şi lui rău"

Andrei Pavel: "Supărarea şi oboseala l-au afectat pe Hănescu. Sigur îi pare şi lui rău"

Andrei Pavel: "Supărarea şi oboseala l-au afectat pe Hănescu. Sigur îi pare şi lui rău"
26 Iun 2010   •   17:15

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel, s-a declarat surprins de evenimentele ciudate întâmplate vineri la partida dintre Victor Hănescu şi Daniel Brands. Germanul s-a impus cu 6-7, 6-7, 7-6, 6-3, 3-0, dar scorul nu spune nimic din povestea meciului. Hănescu este criticat că ar fi intrat într-un conflict verbal cu fanii din tribune, înjurându-i. Se spune chiar că imagini surprinse pe camerele de filmat l-au surprins pe român scuipând spre aceştia.

"E greu să-mi explic ce s-a întâmplat, pentru că nu am fost acolo. Am văzut că era foarte supărat şi că n-a terminat meciul. Cred că a fost o explozie de nervi, după ce n-a reuşit să termine meciul la şansele pe care le-a avut. A fost afectat şi de acei spectatori care l-au enervat. E păcat, pentru că ar fi putut să intre în turul patru, dar asta este, se mai întâmplă", a declarat Andrei Pavel pentru Mediafax.


"El niciodată nu şi-a manifestat supărarea prea mult şi este foarte concentrat la meciuri. Sunt sigur că şi lui îi pare rău, pentru că totul s-a întâmplat pe seama supărării şi a oboselii. Probabil va plati o amendă, apoi, săptămâna viitoare, va juca un alt turneu şi va trece mai departe. Sigur îşi va reveni", a spus căpitanul nejucător al echipei române de Cupa Davis.


Un reprezentat al organizatorilor turneului de la Wimbledon, All England Club, a spus că evenimentul care-l are în centru pe românul Hănescu nu are nici o legătură cu arestarea a patru fani turbulenţi care au asistat chiar la acel meci, pe Terenul 18.


"Este vorba de o simplă coincidenţă. Când a scuipat a vizat una sau mai multe persoane pe care noi nu le cunoaştem. Cineva i-a spus ceva în setul cinci. El s-a îndreptat spre spectatori şi a scuipat în direcţia lor. Apoi s-a întors pentru a servi, înjurând mereu spre spectatori. A făcut mai multe greşeli, aparent deliberat, iar apoi a declarat forfait", a precizat un purtător de cuvânt al All England Club.

Victor Hănescu a pierdut partida de turul III de la Wimbledon cu Daniel Brands prin abandon, după ce câştigase primele două seturi şi le pierduse pe următoarele două.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Hanescu Andrei Pavel Wimbledon
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close