Antrenorul lui Halep, despre modul cum s-a pregătit meciul cu Serena Wiliams: E incredibil cum a crezut în jocul ei

13 Iul 2019   •   20:26
Antrenorul lui Halep, despre modul cum s-a pregătit meciul cu Serena Wiliams: E incredibil cum a crezut în jocul ei

Daniel Dobre, a vorbit, sâmbătă, despre succesul Simonei Halep la Wimbledon şi i-a enumerat pe Teo Cercel şi pe fostul antrenor al jucătoarei Darren Cahill ca având o contribuţie importantă la trofeul cucerit.

"Este incredibil, nu atât victoria, ci modul cum a jucat, cum a crezut în jocul ei, modul în care nu a aşteptat greşelile adversarei, modul cum a servit în momentele importante. Pe de altă parte, nu este numai victoria mea, suntem o echipă mare, foarte important a fost în opinia mea Teo Cercel, preparatorul fizic care colaborează de mult timp cu Simona. Pe de altă parte, l-am avut pe Darren care ne-a ajutat atât de mult şi nu am cuvinte pentru ceea ce a făcut, domnul Ţiriac ne-a susţinut şi el. Dar Simona a fost cea mai importantă, este atât de independentă şi poate face lucruri mari singură. Am crezut că poate câştiga turneul după meciul cu Azarenka, care jucase atât de bine. După meciul cu Azarenka am început să credem", a declarat Dobre, la Eurosport.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close