Antena 3 CNN Sport Tenis Anunț de ultimă oră al Irinei Begu. Nu va participa la partida de Fed Cup

Anunț de ultimă oră al Irinei Begu. Nu va participa la partida de Fed Cup

Anunț de ultimă oră al Irinei Begu. Nu va participa la partida de Fed Cup
Sursa foto: Foto: Facebook
28 Ian 2016   •   15:08

Jucătoarea română de tenis Irina Begu a anunțat pe pagina sa de Facebook că nu va putea evolua pentru echipa de Fed Cup a României în meciul cu Cehia, de weekend-ul viitor, de la Cluj-Napoca.

Irina figura alături de Simona Halep (2 WTA), Monica Niculescu (40 WTA) și Andreea Mitu (96 WTA) în echipa anunțată miercuri de Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României pentru partida cu Cehia, din 6 și 7 februarie, din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Alexandra Dulgheru (61 WTA), din păcate, este accidentată și nu poate juca nici ea pentru România, iar Simona Halep a decis în ultimul moment să joace în meciul cu deținătoarea Fed Cup, după ce inițial anunțase că se va opera la nas și va lipsi mai mult timp de pe terenul de tenis.
Căpitanul-nejucător al echipei Cehiei, Petr Pala, a anunțat echipa care va juca în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) și Denisa Allertova (66 WTA).

Cehia este deținătoarea trofeului și nu s-a întâlnit niciodată cu România în Fed Cup. Cehoslovacia a învins România în 1980 cu 2-1, în sferturile Grupei Mondiale, meci disputat la Berlin.

 
Mi-as fi dorit sa va dau o veste buna, insa problema de la genunchi inca nu a trecut si perioada mea de refacere va mai...

Posted by Irina Camelia Begu on Thursday, January 28, 2016

×
Subiecte în articol: Irina Begu Fed Cup
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close