Antena 3 CNN Sport Tenis BCR Open România: Yannick Noah vine la ultimul turneu din cariera lui Andrei Pavel, pentru un meci demonstrativ

BCR Open România: Yannick Noah vine la ultimul turneu din cariera lui Andrei Pavel, pentru un meci demonstrativ

BCR Open România: Yannick Noah vine la ultimul turneu din cariera lui Andrei Pavel, pentru un meci demonstrativ
03 Sep 2009   •   17:42

Fostul jucător profesionist de tenis Yannick Noah, câştigător al unui titlu de Mare Şlem la Roland Garros, în 1984, va veni la Bucureşti pentru a disputa o partidă demonstrativă la turneul de tenis BCR Open, care se va desfăşura între 19 şi 27 septembrie la Arenele BNR din Bucureşti.

Conform cotidianului Evenimentul Zilei, Noah va juca o partidă demonstrativă în compania lui Ilie Năstase şi a iranianului Mansour Bahrami, al patrulea jucător urmând să fie, cel mai probabil Andrei Pavel, care se va retrage după acest turneu. Pavel a anunţat încă de anul trecut că îşi va încheia cariera după BCR Open România 2009, iar organizatorii vor să îi ofere astfel un moment special.

Cunoscut şi pentru cariera sa în lumea muzicii, Noah este o figură legendară a tenisului mondial, reuşind să câştige 23 de turnee şi să urce până pe a treia poziţie în clasamentul ATP.

Turneul de la Bucureşti este dotat cu premii în valoare de 450.000 de euro, iar favoritul întrecerii este jucătorul rus Igor Andreev, numărul 28 în lume. Alături de el vor mai participa Nicolas Almagro din Spania, Juan Monaco din Argentina, Florrent Serra şi Andreas Seppi. Câştigătorul de anul trecut, francezul Gilles Simon, numărul 9 mondial, va anunţa vineri dacă va participa la BCR Open, el urmând în acest caz să primească un wild-card.

Alte două invitaţii vor fi oferite unor jucători români, care se vor alătura celor deja calificaţi: Victor Hănescu, Victor Crivoi şi Andrei Pavel. Partidele din calificări se vor disputa pe 19 şi 20 septembrie, meciurile de pe tabloul principal urmând să debuteze pe 21 septembrie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Andrei Pavel
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close