Antena 3 CNN Sport Tenis Bianca Andreescu, în finala carierei la Indian Wells VIDEO

Bianca Andreescu, în finala carierei la Indian Wells VIDEO

Bianca Andreescu, în finala carierei la Indian Wells VIDEO
16 Mar 2019   •   11:37

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, 18 ani, o va întâlni pe germanca Angelique Kerber în finala turneului de tenis WTA de la Indian Wells (California/SUA), dotat cu premii în valoare de 9.035.428 dolari.

Andreescu, revelaţia acestui început de sezon, a mai făcut vineri o victimă de marcă în semifinală, după victoria reuşită în faţa ucrainencei Elina Svitolina, numărul 6 mondial, cu 6-3, 2-6, 6-4.

''E incredibil să fiu în finală, nu de mult priveam toate aceste jucătoare la televizor, iar acum le înfrunt şi le înving. Este un vis devenit realitate'', a declarat Andreescu, născută în Canada din părinţi români.

''Nu am nimic de pierdut în finală, vor aborda acest meci cum le-am abordat pe toate în acest sezon, spunându-mi că îl pot câştiga'', a mai spus Bianca Andreescu.

 



Andreescu, numărul 60 mondial, poate câştiga primul său titlu din carieră, la unul dintre cele mai importante turnee din circuitul profesionist feminin.

Ea a început anul 2019 pe locul 152 în clasamentul mondial, iar în semifinale la Indian Wells a obţinut a 27-a victorie din acest sezon, mai mult decât oricare altă jucătoare.

În cealaltă semifinală, Angelique Kerber, numărul 8 mondial, a trecut de o altă revelaţie a acestui debut de sezon, elveţianca Belinda Bencic, cu 6-4, 6-2, după 67 de minute. Kerber, fost lider WTA, va încerca să câştige al 13-lea său titlu din carieră.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close