Antena 3 CNN Sport Tenis Boicot pentru Serena Williams. Arbitrii s-au săturat și pregătesc acțiunea oficială

Boicot pentru Serena Williams. Arbitrii s-au săturat și pregătesc acțiunea oficială

Boicot pentru Serena Williams. Arbitrii s-au săturat și pregătesc acțiunea oficială
11 Sep 2018   •   13:33

Serena Williams a pornit un întreg "carusel" de reacții după cearta din finala de la US Open, care a făcut înconjurul lumii. Arbitrii nu sunt dispuși să stea cu mâinile în sân și intenționează chiar să booicoteze următoarele meciuri ale fostului lider WTA.

La meciul cu Naomi Osaka, jucătoarea din SUA l-a acuzat pe arbitrul de scaun Carlos Ramos că a furat-o, apoi a spus că a luat deciziile împotriva ei din cauză că este sexist. Acum, colegii de breaslă ai oficialului intenționează, potrivit americanilor de la The Times, să boicoteze următoarele meciuri ale Serenei Williams, scrie digisport.ro.

Sursa amintită a citat un apropiat al organizației din care fac parte arbitrii de scaun, care spune că aceștia ar fi supărați inclusiv din cauză că WTA și USTA (Asociația Americană de Tenis) au susținut acuzațiile de sexism aduse de Serena Williams lui Carlos Ramos.

Un răspuns al arbitrilor este deja în lucru, iar americanii se așteaptă ca acolo să apară și această amenințare. Condiția pusă pentru a renunța la ideea boicotului ar fi ca Serena să își prezinte scuzele în fața oficialului de la finala feminină de la US Open și a breslei din care acesta face parte, deși sunt șanse mici să se întâmple așa ceva, din moment ce ea a fost cea care, la finalul meciului, i-a solicitat în mod expres lui Ramos să se își ceară iertare.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close