Antena 3 CNN Sport Tenis Boris Becker, mesaj minunat în limba română. Elogiu pentru Ion Țiriac

Boris Becker, mesaj minunat în limba română. Elogiu pentru Ion Țiriac

Boris Becker, mesaj minunat în limba română. Elogiu pentru Ion Țiriac
28 Feb 2016   •   15:02

Fostul număr 1 mondial l-a elogiat pe fostul său manager Ion Țiriac și a arătat că limba română nu îi e străină deloc.

"Aveam 15 ani când l-am cunoscut. Și toate poveștile despre el cum că mănâncă sticlă și toate astea, eu l-am văzut. Este o persoană foarte specială, îl iubesc și îl consider un prieten. Era foarte dur ca manager, foarte disciplinat. A avut grijă de mine când am avut prima prietenă, prima bere, era ca un tată pentru mine. Am învățat de la el ADN-ul tenisului, cum să câștig și cred că asta e cel mai important lucru, cum să câștig ca jucător și ca antrenor. Este vorba despre ultimul punct, nu trebuie să fie neapărat frumos, este vorba despre atitudine și mentalitate, să joci până la sfârșit. Cred că Țiriac a învățat de la mine cultura germană, despre familia germană, multe rețete de la mama, multe rețete de la mama, salam și șnițele, dar și despre valorile tradiționale germane pe care le apreciază și le respectă și astăzi", a declarat Boris Becker la Europa Fm.

La finalul discuției, Boris Becker a rostit și câteva cuvinte în limba română. Simple, dar pe un ton natural: "Mulțumesc! La revedere!"

Ion Țiriac a fost managerul lui Boris Becker vreme de nouă ani. În prezent, Becker este antrenorul numărului unu mondial, sârbul Novak Djokovici.

Boris Becker este considerat unul dintre cei mai mari jucători din istoria tenisului mondial. Este cel mai tânăr câștigător de Wimbledon din istorie: la doar 17 ani.

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close