Antena 3 CNN Sport Tenis C.T. Popescu: Ca să ajungi pe prima poziţie, trebuie să ai „faţă de numărul 1”. Acum, Simona are

C.T. Popescu: Ca să ajungi pe prima poziţie, trebuie să ai „faţă de numărul 1”. Acum, Simona are

C.T. Popescu: Ca să ajungi pe prima poziţie, trebuie să ai „faţă de numărul 1”. Acum, Simona are
de M.Z.    |    06 Oct 2017   •   10:54

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu crede că jocul Simonei Halep din sferturile turneului de la Beijing, în care a învins-o pe Daria Kasatkina cu 6-2, 6-1, se datorează victoriei categorice din optimi, din meciul contra Mariei Șarapova.

„Ceva, o barieră, s-a rupt în mintea Simonei, de acum Simona îşi dă voie, îşi dă drumul să atace când are ocazia şi în acest meci cu Kasatkina chiar şi când nu are ocazia clară atacă. A făcut tot ce trebuie să facă, a presat-o continuu pe Kasatkina, nu i-a permis să-şi găsească ritmul. Această este o nouă Simona Halep”, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu, la o televiziune de știri.

„Ca să ajungi pe prima poziţie, trebuie să ai „faţă de numărul unu”. Acum Simona are, pe lângă jocul ei solid cu care a ajuns numărul 2 mondial, ea are acum îndrăzneala de a ataca şi de a risca şi de a câştiga. Vedeţi câte puncte ale ei are în acest meci: 19-6”, precizează jurnalistul.
 

×
Subiecte în articol: ctp Simona Halep maria sarapova
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close