Antena 3 CNN Sport Tenis Cad capii de serie la Hamburg: Gilles Simon şi Tommy Robredo, eliminaţi în turul doi

Cad capii de serie la Hamburg: Gilles Simon şi Tommy Robredo, eliminaţi în turul doi

Cad capii de serie la Hamburg: Gilles Simon şi Tommy Robredo, eliminaţi în turul doi
22 Iul 2009   •   15:23

Favoritul turneului, Gilles Simon, şi fostul campion Tommy Robredo au suferit înfrângeri surprinzătoare la Open-ul Germaniei de la Hamburg. Germanul Daniel Brands, beneficiarul unui wild card, i-a încântat pe fanii locali după ce l-a eliminat pe francezul Gilles Simon în runda a doua a turneului, câştigând cu 3-6, 6-4, 6-3.

Numărul 120 în lume, Brands a cedat două breakuri în primul set şi Simon părea că se îndreaptă spre o victorie uşoară, dar neamţul a avut alte planuri. În vârstă de 22 de ani, Brands a reuşit trei breakuri în setul secund şi încă unul în game-ul cinci al setului trei, pentru ca apoi să salveze un break şi să servească pentru meci.

Numărul 16 mondial, Robredo, cap de serie numărul patru, şi-a făcut de asemenea bagajele mai devreme, după ce compatriotul spaniol Ivan Navarro l-a învins cu 7-5, 7-6, graţie unui serviciu puternic.

Elveţianul Stanislas Wawrinka, cap de serie numărul cinci, este o altă victimă, după ce a pierdut cu 2-6, 4-6 în faţa lui Guillermo Garcia-Lopez.

Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close