Antena 3 CNN Sport Tenis Calvarul a luat sfârşit. Nadal începe antrenamentele şi îşi apără titlul la Montreal, în august

Calvarul a luat sfârşit. Nadal începe antrenamentele şi îşi apără titlul la Montreal, în august

Calvarul a luat sfârşit. Nadal începe antrenamentele şi îşi apără titlul la Montreal, în august
Sursa foto: rafael nadal
15 Iul 2009   •   14:19

Retragerea lui Rafa Nadal, anunţată cu surle şi trâmbiţe de antrenorul Anei Ivanovic şi al lui Fernando Verdasco, pare că nu se va produce prea curând. Fostul număr 1 mondial a anunţat că a primit veşti foarte bune de la doctorii săi şi va începe foarte curând antrenamentele, pentru a fi în formă maximă la turneul de la Montreal, la care este campion en-titre.
Spaniolul de 23 de ani a fost diagnosticat cu tendinită la ambii genunchi în urmă cu mult timp, dar doar de curând a decis să se odihnească pentru a da o şansă corpului să se refacă. Marţi, Nadal s-a întors la clinica din Barcelona şi verdictul doctorilor a fost favorabil - se poate antrena din nou. Nadal se recuperează la reşedinţa personală din Manacor, din zona Mallorca.
"Ma bucură mult rezultatul testelor şi evoluţia pozitivă a accidentării, cum mi-au zis doctorii. Abia aştept să mă apus din nou de antrenamente şi să fac ce-mi place mai mult: să joc tenis. Turneul din Montreal este important şi mă aştept să fiu pregătit fizic până la începutul acestuia. Până atunci, trebuie să continui recuperarea şi să mă pregătesc bine, a declarat Nadal pentru site-ul personal.
Doctorul său, Angel Ruiz-Cotorro, este foarte mulţumit de felul în care genunchii lui Nadal se refac.
"Evoluţia genunchilor este pozitivă li jucătorul o să îşi continue fizioterapia şi antrenarea muşchilor, iar de lunea viitoare îşi va reîncepe activitatea din tenis.", a precizat acesta, pentru Skysports.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rafael Nadal recuperare Wimbledon
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close